3 φωτογραφίες »

Η παραγωγή της Αston Martin Valhalla θα περιοριστεί στα 500 αυτοκίνητα.

Aston Martin: «Nα γίνουμε η Ferrari της Βρετανίας»

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Nα ακολουθήσει τα χνάρια της Ferrari και να παράγει λιγότερα αλλά πιο επικερδή μοντέλα θέλει η η Aston Martin. Διαβάστε τι είπε ο CEO, κ. Andy Palmer.


Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Αndy Palmer, CEO της Aston Martin σε μικρή συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα της φίρμας.

Αναφερόμενος στον νέο επενδυτή Lawrence Stroll και το μέλλον της εταιρείας, ο Palmer είπε πως «o Lawrence είναι ο εισαγωγέας Ferrari στον Καναδά για πολύ καιρό και ξέρει το μοντέλο της ιταλικής εταιρείας. Θέλουμε στο μέλλον να κατασκευάζουμε λιγότερα αυτοκίνητα αλλά να κερδίζουμε από αυτά περισσότερα. Φτιάξαμε 5.800 αυτοκίνητα πέρσι. Θα κατασκευάσουμε λιγότερα το 2020».

Η Aston Martin είναι ξεκάθαρο πως θέλει να γίνει «η Ferrari της Βρετανίας» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Palmer αλλάζοντας την φιλοσοφία της εταιρείας εξ ολοκλήρου αφού πλέον οι πελάτες θα περιμένουν να κατασκευαστούν τα εξατομικευμένα τους αυτοκίνητα που έχουν παραγγείλει και δεν θα περιμένει η Aston Martin το κοινό να έρθει να αγοράσει τα μοντέλα της.

Επίσης ο Palmer αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει θέσει για το μέλλον η μάρκα κάνοντας λόγο πως: «Πρέπει να λανσάρουμε την Valkyrie φέτος, την Valhalla το 2022 και την Vanquish το 2023. Πρέπει να ετοιμάσουμε τις υβριδικές και plug-in υβριδικές μας εκδόσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να συμβαδίσουμε με τα νέα όρια στις εκπομπές ρύπων. Επίσης πρέπει να διασφαλίσουμε πως η ποιότητα της νέας DBX θα είναι εξαιρετική από τα πρώτα κιόλας αυτοκίνητα που θα βγουν από τις γραμμές παραγωγής».
 

PEIRAIOS LEASING
moto