Ο αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης στάθηκε πολύ τυχερός, όταν προσπάθησε να σταματήσει τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που έκανε burnout.

Αστυνομικός παρασύρεται από οδηγό (+vid)

2.077 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2018)

Ένας αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης, στάθηκε πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του όταν προσπάθησε να σταματήσει τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που έκανε burnout , καθώς εκείνος αντί να συνετιστεί τον παρέσυρε και έφυγε από το σημείο.

Όταν ο αστυνομικός Ian Wallace αναλάμβανε βάρδια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σίγουρα δεν περίμενε ότι αυτή θα είχε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
 
Όπως λοιπόν φαίνεται και από το βίντεο, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στην Times Square, ο οδηγός μίας Mercedes-Benz C63 AMG αποφάσισε να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου κάνοντας burnout μέσα στη μέση του δρόμου. Όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο απαγορεύεται και για αυτό το λόγο ο Ian Wallace κινήθηκε προς το μέρος του αυτοκινήτου για να το σταματήσει και να κάνει τα όσα προβλέπονται από το νόμο.
 
Ωστόσο ο οδηγός αντί να βάλει τέλος στο όλο επεισόδιο συνέχισε και σαν να μην έφτανε αυτό, χτύπησε με το αμάξι τον 26χρονο αστυνόμο και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής ο οδηγός της Mercedes κατά την πορεία του χτύπησε και κάποια άλλα οχήματα που βρήκε στο διάβα του και εξαφανίστηκε.
Πλέον η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται, ενώ ο αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αποκόμισε κάποιους μικρούς τραυματισμούς στην πλάτη, τα χέρια, και το δεξιό ισχίο.
 
Να σημειώσουμε πως στο παρακάτω βίντεο αν και οι διάλογοι είναι στην αγγλική γλώσσα χρησιμοποιούνται βρισιές.
 

NEO TRAFIC
skoda