Το μικρό της Audi διατίθεται με νέο πακέτο εξοπλισμού και τιμή που το κάνει πιο προσιτό από ποτέ.

Το μικρό της Audi διατίθεται με νέο πακέτο εξοπλισμού και τιμή που το κάνει πιο προσιτό από ποτέ.

Audi A1 από 15.830

8.739 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2016)

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Audi στην Ελλάδα ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου πλούσιου πακέτου, που κάνει την αγορά του Audi A1 πιο προσιτή από ποτέ. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Το Audi A1 έχοντας πουλήσει πάνω από 600.000 αυτοκίνητα, από το επίσημο λανσάρισμα του, συνεχίζει την καλή του πορεία, με τους ανθρώπους της γερμανικής φίρμας, να δίνουν κίνητρα στο αγοραστικό κοινό για να αποκτήσουν το μικρό της Audi.
Η Kosmocar - Audi ανακοινώνει τη διάθεση ενός νέου πακέτου εξοπλισμού του Α1 Connect το οποίο αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα διατίθεται με σημαντικό όφελος για τον εν δυνάμει αγοραστή.
Μεταξύ άλλων, το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει:
  • Πακέτο εξοπλισμού Connectivity, με προεγκατάσταση εργοστασιακού Navigation, BLT, AMI, Bluetooth με ασύρματο audio streaming και το Audi music interface
  • Προεγκατάσταση navigation (Ready4Nav)
  • Ηχοσύστημα ΜΜΙ Radio
  • Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, 3 ακτίνων
  • Αυτόματο κλιματισμό
  • Αισθητήρες φωτός και βροχής
Υπενθυμίζουμε ότι το Audi A1 εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο TFSI κινητήρα 1,0 λτ., που είναι ο πρώτος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας της Audi, απόδοσης 95 ίππων ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η μάρκα, καταναλώνει 4,2 λίτρα στα 100 χλμ. με εκπομπές ρύπων 97 γραμμάρια CO2 ανά χλμ.
Πλέον διατίθεται με νέα τιμή, από 15.830 ευρώ με το όφελος απόσυρσης και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center