Audi Q3 Vs Kia Sportage: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

31.748 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2023)
Το γρήγορο και ακριβές τιμόνι, μαζί με τα κορυφαία σε αποτελεσματικότητα φρένα δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οδηγικό προφίλ για λογαριασμό του Audi Q3.
2 Φωτογραφίες »

Το γρήγορο και ακριβές τιμόνι, μαζί με τα κορυφαία σε αποτελεσματικότητα φρένα δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οδηγικό προφίλ για λογαριασμό του Audi Q3.

Audi Q3 Vs Kia Sportage: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Έχουν φρενάρες και ποιότητα κύλισης

Η διάταξη των πολλαπλών συνδέσμων στην πίσω ανάρτηση εξασφαλίζει στα δύο μοντέλα ένα άνετο προφίλ, επιτρέποντας ταυτόχρονα και καλύτερη - αμεσότερη διαχείριση του αμαξώματος, σε δρόμο με στροφές. ¶κρως ικανό στο στρίψιμο και με κορυφαία ποιότητα κύλισης, το Audi Q3 έχει στιβαρό πλαίσιο που εμπνέει την απαραίτητη σιγουριά στον οδηγό να στρίψει με ακόμα και σε πιο πιεσμένες συνθήκες. Εξαιρετικά και τα φρένα του, με το γερμανικό SUV να «κοκκαλώνει» στα 35 μέτρα από τα 100 χλμ./ώρα.
 
Ακόμη καλύτερη επίδοση στο φρενάρισμα πανικού, βέβαια, καταγράψαμε με το Sportage. Μόλις 33,9 μέτρα χρειάστηκε το SUV της Kia με τους αεριζόμενους δίσκους εμπρός (300 χλστ.) και τα πίσω δισκόφρενα (300 χλστ.). Κατά τα λοιπά, θα θέλαμε κάπως καλύτερη αίσθηση από το τιμόνι, αντίστοιχου επιπέδου με την πολύ καλή ποιότητα κύλισης . Τέλος, με 170 χλστ. απόσταση από το έδαφος το Sportage έχει light, off-road προσανατολισμό.

Μάρκα/Μοντέλο Audi Q3 Kia Sportage
Εγγύηση (χρόνια) 2 7
Έκδοση εξοπλισμού ADVANCED LX DYNAMIC
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Audi Q3 Vs Kia Sportage
Σελίδα 3Audi Q3 Vs Kia Sportage: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Audi Q3 και Kia Sportage
Σελίδα 5Συγκριτικό Audi Q3 Vs Kia Sportage: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda