To Audi S5 Sportback.

O 3,0 λίτρων ντίζελ κινητήρας, από τα 347 άλογα και τα 700 Nm ροπής, τώρα προσφέρει 384 ίππους και 760 Nm ροπής.

Το Audi TT RS.

Audi S5 Sportback και TT RS από την ABT

1.942 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Σε διπλό ταμπλό κινήθηκε η ΑΒΤ, η οποία θέλοντας να αφήσει ευχαριστημένους τόσο τους ευρωπαίους πελάτες της, όσο και τους Αμερικανούς πήρε την απόφαση και προχώρησε στη βελτίωση του ευρωπαϊκού Audi S5 Sportback, αλλά και του αμερικανικού Audi TT RS.

Ξεκινώντας από το πιο κοντινό σε εμάς Audi S5 Sportback, η βελτιωτική εταιρεία αναφέρει πως έχει δώσει μία μικρή ώθηση στον ήπια υβριδικό 3,0 λίτρων ντίζελ κινητήρα, ο οποίος από τα 347 άλογα και τα 700 Nm ροπής, τώρα προσφέρει 384 ίππους και 760 Nm ροπής. Η επιπλέον ισχύς δεν είναι το μόνο νέο χαρακτηριστικό, καθώς η ΑΒΤ εξοπλίζει το μοντέλο με βελτιωμένη προσαρμοζόμενη ανάρτηση, 20άρες ζάντες αλουμινίου, αλλά και νέα αεροδυναμικά εξαρτήματα. Έτσι αλλάζει και η οπτική του αυτοκινήτου, αποκτώντας περισσότερα σπορ στοιχεία και μεγαλύτερη δυναμική.
 
Οι αμερικανοί αγοραστές δεν έχουν στη διάθεσή τους το Audi S5 Sportback και έτσι οι άνθρωποι της ΑΒΤ προχώρησαν στην αναβάθμιση του Audi TT RS, το οποίο είναι διαθέσιμο και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Στην προκειμένη περίπτωση ο πεντακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων, από τα 394 άλογα ανεβαίνει στα 453, ενώ συνδυάζεται με ένα σύστημα εξάτμισης επιδόσεων, και τροχούς 19 ή 20 ιντσών.
 
Τέλος το εξωτερικό μπορεί επίσης να αποκτήσει διάφορες προσθήκες από ανθρακονήματα, προκειμένου να τονιστεί ο σπορ αλλά και πολυτελής χαρακτήρας τους αυτοκινήτου.

Toyota
moto