Australian Open: Επέκταση συνεργασίας με την Kia έως το 2028
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Australian Open: Επέκταση συνεργασίας με την Kia έως το 2028

1.773 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2023)

Η Kia επεκτείνει την υποστήριξή της στο Australian Open ως κύριος συνεργάτης μέχρι το 2028. Παίκτες, επίσημοι και VIP θα μεταφερθούν με 130 αυτοκίνητα της Kia με ασφάλεια.

Australian Open & Kia συνεχίζουν μαζί έως το 2028

Η Kia Corporation επέκτεινε την υποστήριξή της στο Australian Open έως το 2028, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της μάρκας με τη διάσημη διοργάνωση Grand Slam του τένις που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2002. Στο Australian Open 2023 (AO23) , η Kia θα αναδείξει το όραμα και τη δέσμευσή της για βιώσιμη κινητικότητα, ενώ θα εμπνέει τους λάτρεις του τένις μέσω  της χρήσης του logo «Movement inspires ideas».

Για να σηματοδοτήσει το συνεχιζόμενο ρόλο της ως κύριος συνεργάτης του Australian Open και να τονίσει τη συγκεκριμένη συμμετοχή της στο AO23, η Kia διοργάνωσε μια επίσημη τελετή παράδοσης οχημάτων στην πλατεία Federation στη Μελβούρνη στις 10 Ιανουαρίου. Στελέχη της Kia και του Tennis Australia, καθώς και o δύο φορές  πρωταθλητής του Australian Open και  παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia, Rafael Nadal, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center