• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα σκίτσα που κατοχύρωσε στην Ιαπωνία η BMW στις 22 Φεβρουαρίου και τα οποία μόλις τώρα δημοσιοποιήθηκαν, κατά πάσα πιθανότητα μας δείχνουν το πώς θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής της BMW X2.

Όπως αναμενόταν υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Concept X2 που έκανε ντεμπούτο στην περασμένη έκθεση του Παρισιού.

Ο πιο σπορ «ξάδελφος» της Χ1 θα αρχίσει να πωλείται το 2018, ενώ η αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει μέσα στους προσεχείς μήνες, πιθανότατα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

Αυτή είναι η νέα BMW X2;

Διαβάστηκε από 2858 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/7/2017

Πόσο διαφορετική από το εντυπωσιακό ομώνυμο πρωτότυπο, θα είναι η έκδοση παραγωγής της επερχόμενης BMW X2; Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσα από τα επίσημα σκίτσα που κατοχύρωσαν οι Βαυαροί...

 
Τα σκίτσα που κατοχύρωσε στην Ιαπωνία η BMW στις 22 Φεβρουαρίου και τα οποία μόλις τώρα δημοσιοποιήθηκαν, κατά πάσα πιθανότητα μας δείχνουν το πώς θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής της BMW X2.
 
Όπως αναμενόταν υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με το εντυπωσιακό πρωτότυπο BMW Concept X2 που έκανε ντεμπούτο στην περασμένη έκθεση του Παρισιού. Οι καθρέπτες λοιπόν έγιναν συμβατικοί, το ίδιο και οι χειρολαβές, αλλά και οι απολήξεις της εξάτμισης.
   
Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι λιγότερο επιθετικός και μοιάζει με εκείνους των υπόλοιπων crossover της βαυαρικής φίρμας, ενώ πιο προσγειωμένα είναι και τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Τα πίσω πάλι είναι πιο μεγάλα και περισσότερο τετραγωνισμένα.
 
Συνολικά, πάντως, η BMW X2 θα μείνει αρκετά πιστή στο πνεύμα του περσινού πρωτότυπου. Ο πιο σπορ «ξάδελφος» της Χ1 θα αρχίσει να πωλείται το 2018, ενώ η αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει μέσα στους προσεχείς μήνες, πιθανότατα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Η Χ2 δεν είναι το μόνο νέο μέλος της οικογένειας «Χ» που ετοιμάζεται, καθώς οι άνθρωποι της ΒΜW θα λανσάρουν μέσα στο 2018 και τη νέα Χ7.

Tags: BMW, BMW X2