Αυτή η Alfa Romeo Giulia θα κατασκευαστεί σε 15 μονάδες!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή η Alfa Romeo Giulia θα κατασκευαστεί σε 15 μονάδες!

2.715 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Μόλις 15 μοντέλα της Giulia Speciale θα κατασκευάσει η Alfa Romeo σε μία εξόχως αποκλειστική έκδοση για λίγους και τυχερούς κατοίκους του Καναδά, την οποία ωστόσο αξίζει να θαυμάσουμε!

Σε εντυπωσιακό πράσινο χρώμα

Τη νέα αποκλειστική έκδοση Giulia Speciale παρουσίασε η Alfa Romeo φέρνοντας για μία ακόμα φορά στο προσκήνιο το ιταλικό σεντάν. Το εν λόγω μοντέλο περιορίζεται σε μόλις 15 μονάδες κατασκευής για την αγορά του Καναδά, όλες βαμμένες στο εντυπωσιακό πράσινο χρώμα, το οποίο η μάρκα ονομάζει Verde Montreal Tri-coat και συνήθως είναι διαθέσιμο στις Alfa Quadrifoglio. Εκτός από το πράσινο χρώμα το μοντέλο διαθέτει μαύρα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, ενώ η επένδυση γύρω από τη μάσκα, τα μαρσπιέ και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών είναι καμωμένα από ίνες άνθρακα. Το μοντέλο πατάει σε τροχούς 19 ιντσών με σχέδιο πέντε οπών και υπάρχουν κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εσωτερικό με κόκκινες ραφές

Στο εσωτερικό, υπάρχει επένδυση από ανθρακονήματα που διακοσμούν το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τμήματα των θυρών. Τα καθίσματα έχουν μαύρη δερμάτινη επένδυση. Τέλος, κόκκινη ραφή διακοσμεί την καμπίνα.   

Με 280 ίππους

Η ειδική έκδοση Speciale βασίζεται στην τετρακίνητη Giulia Veloce με προσαρμοζόμενα αμορτισέρ. Κάτω από το καπό δεσπόζει ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων κινητήρας που προσφέρει 280 ίππους και 415 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στο πίσω μέρος. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN