Το επερχόμενο Hyundai Kona εντοπίστηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας δίχως ίχνος καμουφλάζ. Λόγος γίνεται για το νέο μοντέλο των Κορεατών, το οποίο θα ενταχθεί στην απαιτητική κατηγορία των μικρών cros
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επερχόμενο Hyundai Kona εντοπίστηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας δίχως ίχνος καμουφλάζ. Λόγος γίνεται για το νέο μοντέλο των Κορεατών, το οποίο θα ενταχθεί στην απαιτητική κατηγορία των μικρών crossover.

Αυτό είναι το Hyundai Kona

11.154 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2017)

Το νέο μικρό crossover της Hyundai, το Kona, ετοιμάζεται σιγά σιγά να μας αποκαλυφθεί, αλλά σήμερα -χάρη σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες- έχουμε τη δυνατότητα να του ρίξουμε μια καλή πρώτη ματιά. Τι λένε οι πληροφορίες για το μοντέλο;

Το επερχόμενο Hyundai Kona εντοπίστηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας δίχως ίχνος καμουφλάζ. Λόγος γίνεται για το νέο μοντέλο των Κορεατών, το οποίο θα ενταχθεί στην απαιτητική κατηγορία των μικρών crossover. Το αυτοκίνητο συμμετείχε σε ένα διαφημιστικό σποτ της Hyundai και εκεί το «συνέλαβε» ο Patrick Kramer, ο οποίος έδωσε τις φωτογραφίες που τράβηξε στην ολλανδική ιστοσελίδα Autoweek.

Το αυτοκίνητο συμμετείχε σε ένα διαφημιστικό σποτ της Hyundai και εκεί το «συνέλαβε» ο Patrick Kramer, ο οποίος έδωσε τις φωτογραφίες που τράβηξε στην ολλανδική ιστοσελίδα Autoweek.

Το αυτοκίνητο συμμετείχε σε ένα διαφημιστικό σποτ της Hyundai και εκεί το «συνέλαβε» ο Patrick Kramer, ο οποίος έδωσε τις φωτογραφίες που τράβηξε στην ολλανδική ιστοσελίδα Autoweek.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε το Kona ελάχιστα μέσω των δύο teaser της Hyundai. Επιβεβαιώνουμε σήμερα πως διαθέτει ένα σετ φωτιστικών σωμάτων, τα οποία βρίσκονται κάτω από τα λεπτά LED φώτα. Το αυτοκίνητο διαθέτει δίχρωμο αμάξωμα και φουσκωμένα φτερά εμπρός – πίσω.
  
Το Kona στηρίζεται στην πλατφόρμα του i20 και λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει μέρη τόσο του i20 όσο και του i30, με το τελευταίο να δανείζει στο crossover και τους κινητήρες του. Υπενθυμίζουμε πως αναμένεται και η αντίστοιχη πρόταση της Kia.
 
Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως η εμπρόσθια μορφή του Kona θα επηρεάσει και αυτή του νέου Santa Fe, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στα τέλη του επόμενου έτους. Σε ό,τι αφορά στο Hyundai Kona, αυτό μάλλον θα μας συστηθεί αυτό το καλοκαίρι, με την επίσημη παρουσίασή του να γίνεται λογικά το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center