Αυτό είναι το ηλεκτρικό Abarth 595e

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Abarth 595e

2.872 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Οι πρώτες φωτογραφίες του αναμενόμενου Abarth 595e διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας την ηλεκτρική εκδοχή του ιταλικού hot hatch.

Εθεάθηκε παρκαρισμένο σε γκαράζ

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου παρουσιάζουν το νέο ηλεκτρικό Abarth 595e, παρκαρισμένο σε ένα υπόγειο γκαράζ. Τι λένε όμως για αυτό οι φήμες και τι οι πληροφορίες;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Απόδοση που θα κυμαίνεται από 168 έως και 201 ίππους

Αρχικά, το νέο Abarth 595e δε θα φέρει καμία βελτίωση στον τομέα της μπαταρίας, αφού θα διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία του 500e, δηλαδή τη μονάδα των 42 kWh που ικανοποιεί χωροταξικά τις ανάγκες του μικρού hatch. Αντίστοιχα, ο ισχυρότερος κινητήρας του 500e αποδίδει 117 ίππους, κάτι που η Abarth αναμένεται να βελτιώσει. Αυτός είναι κι ο λόγος που το νέο μοντέλο θα ονομάζεται 595e, ενώ αργότερα ίσως δούμε κι ένα 695e. Οι φήμες κάνουν λόγο για μία απόδοση που θα κυμαίνεται από 168 ίππους έως και 201 ίππους.
 

Με την επιθετική εμφάνιση που έχουμε συνηθίσει

Εμφανισιακά, το νέο Abarth 595e εκτός από μία πράσινη βαφή παρουσιάζει και έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ το όνομα της ιταλικής φίρμας φιγουράρει στο κέντρο. Αντίστοιχες βελτιώσεις περιμένουμε και στα περιφερειακά του μοντέλου, με πιο σπορ ρυθμίσεις στις αναρτήσεις κλπ. Προς το παρόν όμως, η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος μην αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες, αν και το Abarth 595e αναμένεται να «αναζωπυρώσει» τις πωλήσεις της Fiat.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
OPEL