6 φωτογραφίες »

Το όνομα του μονοθέσιου είναι AMR21.

Αυτό είναι το μονοθέσιο της Aston Martin

3.121 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2021)

Την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε το μονοθέσιο της Aston Martin για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1, δίνοντας συνέχεια στις αποκαλύψεις των νέων αγωνιστικών αυτοκινήτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη σεζόν του 2021.


Με το όνομα AMR21, το νέο αυτοκίνητο θα είναι μέλος της ομάδας όπου το πλήρες όνομά της θα είναι Aston Martin Cognizant Formula One και ουσιαστικά το AMR21 επαναφέρει τη βρετανική φίρμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθληστιμού μετά από μία τεράστια απουσία 61 ολόκληρων ετών!
 
Το μονοθέσιο διαθέτει το χαρακτηριστικό, πράσινης απόχρωσης χρώμα της Aston Martin Racing που εμφανίζεται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της εταιρείας εδώ και δεκαετίες, ενώ συνδυάζεται με έναν τούρμπο κινητήρα της Mercedes-AMG F1. Το AMR21 είναι μια εξέλιξη του περσινού μονοθέσιου της Racing Point, RP20 με την ομάδα φυσικά να έχει αλλάξει την ονομασία της, μετά την εξαγορά του 16,7% της Aston Martin από τον καναδό επιχειρηματία, Lawrence Stroll.
 
Οι δύο οδηγοί της Aston Martin Cognizant Formula One για το πρωτάθλημα του 2021 θα είναι ο Lance Stroll, γιος του ιδιοκτήτη Lawrence Stroll, και ο Sebastian Vettel που έπειτα από έξι χρόνια στη Ferrari αποχώρησε.  

Mercedes
test center