Η σειρά της Ferrari ήταν σήμερα για να παρουσιάσει το μονοθέσιο με το οποίο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στους τίτλους στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1.

Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το περσινό δίδυμο των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen δεν υφίσταται, καθώς ο νεαρός Charles Leclerc αντικατέστησε τον Φιλανδό οδηγό.

Η ιταλική ομάδα παρουσίασε το SF90 σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Ιταλία.

Αυτό είναι το μονοθέσιο της Ferrari

2.344 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Η σειρά της Ferrari ήταν σήμερα για να παρουσιάσει το μονοθέσιο με το οποίο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στους τίτλους στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1.

Το μονοθέσιο της Scuderia για την επερχόμενη σεζόν της F1, όπως αναμένονταν έκανε το ντεμπούτο του στο γνωστό κόκκινο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με μαύρα χαρακτηριστικά. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Maranello έδωσε στο νέο μονοθέσιο την ονομασία SF90 γιορτάζοντας έτσι τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το περσινό δίδυμο των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen δεν υφίσταται, καθώς ο νεαρός Charles Leclerc αντικατέστησε τον Φιλανδό οδηγό. Επιπλέον η Ferrari έχει αλλάξει και την κεφαλή της ομάδας, με τον Mattia Binotto να είναι πλέον ο επικεφαλής αντικαθιστώντας τον Maurizio Arrivabene που εδώ και λίγο καιρό αποτελεί παρελθόν.
 

Η ιταλική ομάδα παρουσίασε το SF90 σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Ιταλία, με τους δύο οδηγούς και τον Mattia Binotto να συνοδεύονται από τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann, τον αντιπρόεδρο Piero Ferrari και τον διευθυντή, Louis Camilleri.
 
Ο τελευταίος, απευθυνόμενος στους οδηγούς, καθώς και εκείνους που παρακολούθησαν  την παρουσίαση, είπε: «Αυτό το έτος είναι σημαντικό για να γιορτάσουμε την 90ή επέτειό μας, καθώς η Scuderia Ferrari γεννήθηκε στη Modena το 1929. Είναι ένα σημαντικό ορόσημο καθώς συνεχίζουμε να αντλούμε έμπνευση και να καθοδηγούμαστε από το όραμα του ιδρυτή μας Enzo Ferrari. Καταλαβαίνουμε πλήρως ως ομάδα ότι μεταφέρουμε τις ελπίδες, την προσδοκία και την υπερηφάνεια ενός ολόκληρου έθνους και εκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο. Είναι μια ευθύνη που δεχόμαστε ευχάριστα. Η περασμένη σεζόν ήταν η καλύτερη μας τα τελευταία 10 χρόνια, όμως δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Σας διαβεβαιώνω ότι βλέπουμε κοιτάμε μπροστά με αποφασιστικότητα».  

NEO PROACE
NISSAN