Το πρώτο από τα μονοθέσια τα οποία θα δούμε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2019 αποκαλύφθηκε και πρόκειται για αυτό της Haas.

Όπως μπορούμε να δούμε το μονοθέσιο κυριαρχείται από το μαύρο χρώμα.

Αυτό είναι το μονοθέσιο της Haas (+vid)

1.910 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

Το πρώτο από τα μονοθέσια τα οποία θα δούμε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2019 αποκαλύφθηκε και πρόκειται για αυτό της Haas.

Η Haas, η οποία έχει πλέον μετονομαστεί σε Rich Energy Haas F1, σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο την Πέμπτη, παρουσίασε τη νέα της ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή δημοσίευσε στο διαδίκτυο τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μονθεσιου που πήρε την ονομασία VF-19.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το μονοθέσιο κυριαρχείται από το μαύρο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με χρυσές λεπτομέρειες, που τις συναντούμε στην μπροστινή πτέρυγα, στη μύτη, στους καθρέπτες στο Halo. Ωστόσο παρόντα είναι και τα λευκά χαρακτηριστικά που βρίσκονται κυρίως στο πλαϊνό, το πίσω μέρος και την αεροτομή.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εμπρόσθια πτέρυγα του VF-19 που αποτελείται από πέντε στοιχεία, είναι κατά 200 χιλιοστά ευρύτερη και 20 χιλιοστά ψηλότερη, ενώ η αεροτομή στο πίσω μέρος είναι 20 χιλιοστά ψηλότερη και 100 χιλιοστά ευρύτερη.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το κανονικό μονοθέσιο που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της F1 δεν θα κάνει την εμφάνισή του μέχρι τη στιγμή που θα πατήσει στην πίστα της Βαρκελώνης για την πρώτη του δοκιμή. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Δευτέρα.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center