Αυτό είναι το μοντέλο παραγωγής του SUV της smart
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το μοντέλο παραγωγής του SUV της smart

2.954 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2021)

Εικόνες που δείχνουν το μοντέλο παραγωγής του πρώτου SUV της smart ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, λίγο μετά την αποκάλυψη του πρωτότυπου!

Η smart χρησιμοποίησε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου, πριν από έναν μήνα για να παρουσιάσει το Concept #1 αναφορικά με το SUV που ετοιμάζει να παρουσιάσει. Μάλιστα τότε η εταιρεία είχε υπογραμμίσει πως το πρωτότυπο αναλογούσε σχεδόν στο μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μικρές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο  

Σήμερα τα λεγόμενα της smart επιβεβαιώθηκαν, καθώς επίσημες εικόνες από τις πατέντες που είχε καταθέσει στο γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης η εταιρεία, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας παρουσιάζοντας το μοντέλο παραγωγής. Όπως μπορείτε να δείτε το SUV της smart είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με το concept, εκτός από κάποιες μικρές αλλαγές.
 
Αυτές εντοπίζονται στο ελαφρώς αλλαγμένο εμπρόσθιο μέρος, που διαθέτει νέες εισαγωγές αέρα. Το crossover υιοθετεί επίσης μια αναθεωρημένη μάσκα με τον προφυλακτήρα να ενσωματώνει το χώρο για την πινακίδα κυκλοφορία, ενώ ακριβώς από κάτω το οβάλ σχήμα που βλέπουμε πιθανότατα θα φιλοξενεί τους αισθητήρες για τα συστήματα υποβοήθησης.
 
Προχωρώντας πιο πίσω, μπορούμε να δούμε τους πλευρικούς καθρέφτες που έχουν μετακινηθεί από τις μπροστά κολόνες στις πόρτες, ενώ πιο χοντρές φαίνεται πως είναι ο μεσαίες κολόνες σε σχέση με το πρωτότυπο. Το πίσω μέρος ενσωματώνει μια σειρά αλλαγών, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προφυλακτήρα και ενός ελαφρώς τροποποιημένου διαχύτη.
 

Εσωτερικό παρόμοιο με του Concept #1

Το εσωτερικό ταιριάζει με το πρωτότυπο καθώς μπορούμε να δούμε ένα καμπύλο ταμπλό και οβάλ σχήματος αεραγωγούς. Ενώ το πρωτότυπο ήταν τετραθέσιο, η smart έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το μοντέλο παραγωγής θα έχει πέντε θέσεις που προσφέρουν «χώρο για τα πόδια και τους αγκώνες στο ίδιο επίπεδο με τα οχήματα από υψηλότερα τμήματα».
 

Αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης

Θυμίζουμε πως το SUV της smart θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, χωρίς όμως να υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές του συστήματος κίνησης.

Διέρρευσε η τελική του μορφή.
- Εικόνες δείχνουν το μοντέλο παραγωγής του πρώτου SUV της smart.
- Με αλλαγές στο σχεδιασμό σε σχέση με το πρωτότυπο.
- Ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
Θα είναι ανταγωνιστικό στην «καυτή» κατηγορία των μικρών SUV το μοντέλο της smart;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center