Το νέο A1 θα βασιστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα του VW Group.

Το πίσω μέρος κινείται στα ίδια πλαίσια με τον πρόβολο, υιοθετώντας νέο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερο σπόιλερ στην οροφή.

Μεγάλες οι αλλαγές.

Το νέο μοντέλο αναμένεται στις αντιπροσωπείες πριν το τέλος του έτους.

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται σύντομα.

Αυτό είναι το νέο Audi A1!

5.303 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2018)

Πολλά είναι τα νέα χαρακτηριστικά που υιοθετεί στην εμφάνιση του το νέο Audi A1. Δείτε το και μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι αυτή την ώρα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Audi αποκαλύπτει το ένα teaser μετά το άλλο για το νέο A1, ωστόσο χθες ένα βέλγικο μέσο ενημέρωσης έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέας γενιάς Α1 που δείχνουν τόσο την εξωτερική του σχεδίαση όσο και τον εσωτερικό του διάκοσμο.

Περί σχεδίασης ο λόγος, είναι φανερό πως το νέο A1 γίνεται πιο επιθετικό χάρη κυρίως τον αρκετά ανανεωμένο πρόβολο που περιλαμβάνει μεγαλύτερη κυψελωτή εξαγωνική γρίλια, πιο μεγάλα φωτιστικά σώματα και γιγάντιους εισαγωγείς αέρα που του δίνουν πιο σπορτίφ αέρα. Συνεχίζοντας, το καπό και το υπόλοιπο αμάξωμα του διακρίνεται και τις νευρώσεις του, ενώ το πίσω μέρος κινείται στα ίδια πλαίσια με τον πρόβολο, υιοθετώντας νέο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα και μεγαλύτερο σπόιλερ στην οροφή.
 
Το νέο A1 θα βασιστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα του VW Group και αν αληθεύουν όσα αναφέρουν πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας, οι διαστάσεις του αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά.

Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές, αφού το μοντέλο θα κινηθεί στα σχεδιαστικά πλαίσια άλλων μοντέλων του VW Group της ίδιας κατηγορίας. Συγκεκριμένα, το μοντέλο λαμβάνει δύο ψηφιακές οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα infotainment, νέο τιμόνι, καινούριο επιλογές ταχυτήτων κ.α

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αναμένεται να αποτελείται μεταξύ άλλων από έναν 3κύλινδρο 1.000άρη με 116 ίππους, έναν 1.500άρη με 150 άλογα ενώ αργότερα θα λανσαριστεί και η έκδοση S1 που θα εξοπλίζεται με έναν 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης παραπάνω από 250 ίππους και σύστημα τετρακίνησης Quattro. Tέλος, φήμες αναφέρουν ότι δεν θα διατεθεί, τουλάχιστον σε κάποιες αγορές, με diesel επιλογές.

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται σύντομα ενώ το επίσημο ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι. Το νέο μοντέλο αναμένεται στις αντιπροσωπείες πριν το τέλος του έτους.
 

Toyota
moto