Δύο πλατιά φωτιστικά σώματα βρίσκονται στις δύο άκρες του προβόλου.

To μάτι πέφτει κυρίως στην αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Αυτό είναι το νέο Sorento

3.459 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Αυτές οι νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν δίνουν μια καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε στις 17 Φεβρουαρίου, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου SUV.


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το νέας γενιάς Kia Sorento αφού κατάσκοποι δημοσίευσαν κάποιες πρώτες εικόνες ενός πρωτότυπου που βρισκόταν παρκαρισμένο κάτω από αρκετό καμουφλάζ στην Νότια Κορέα. Το μοντέλο έγινε γνωστό πως έκανε πολλές δοκιμές τους τελευταίους μήνες και αν κάνει το ντεμπούτο στις 17 Φεβρουαρίου, όπως έχει αποκαλυφθεί, είναι πολύ πιθανόν να το δούμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αυτόν τον Μάρτιο.

Δύο πλατιά φωτιστικά σώματα βρίσκονται στις δύο άκρες του προβόλου ενώ στο κέντρο βρίσκεται μια μαύρη κυψελωτή γρίλια με λεπτομέρειες από χρώμιο. Χαμηλότερα βρίσκεται ένας προφυλακτήρας που φέρει πάνω του έναν μεγάλο αεραγωγό, χωρίς μεγάλες σχεδιαστικές καινοτομίες. Στα ίδια πρότυπα κινείται και το πίσω μέρος, με το μάτι να πέφτει κυρίως στην αεροτομή στο τέλος της οροφής και στα νέας σχεδίασης φωτιστικά, αφού ο προφυλακτήρας καλύπτεται εδώ από ευρύ καμουφλάζ.

Το νέο Sorento είναι γνωστό πως θα βασιστεί πάνω σε νέα πλατφόρμα που θα του προσφέρει καλύτερη ακαμψία και άνεση ενώ πολύ πιθανό είναι μεγαλώσει σημαντικά ο χώρος των επιβατών χάρη στην νέα αρχιτεκτονική που θα υιοθετήσει.

Η Kia διαρρέει πως το επόμενο Sorento θα διατεθεί με υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα, ωστόσο άλλες αναφορές κάνουν λόγο πως η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται και από το 2λιτρο turbo της φίρμας, τον 2,2 λτ. CRDI diesel, τον 2,4 λίτρων GDI και πιθανόν από έναν 3,8 λίτρων V6 για επιλεγμένες αγορές.

LEASING APRILIOS
skoda