Αυτοκίνητο ασφαλείας στα Super GT το Nissan Z
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτοκίνητο ασφαλείας στα Super GT το Nissan Z

1.805 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

Καινούργιο ρόλο βρήκε το νέο Nissan Z που θα χρησιμεύσει ως αυτοκίνητο ασφαλείας για τους αγώνες Super GT.

Νέος ρόλος για το Nissan Z

Το νέο Nissan Z εντυπωσίασε το παγκόσμιο κοινό κατά την επίσημη πρεμιέρα του το περασμένο έτος και πλέον το σπορ ιαπωνικό μοντέλο αποκτά ακόμα έναν ρόλο. Όπως ανακοινώθηκε επιλέχθηκε να είναι το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας στους αγώνες Super GT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κατάλληλα εξοπλισμένο

Σε πρώτη φάση η Nissan δεν αναφέρει λεπτομερώς τις αλλαγές που απαιτούνται στο αυτοκίνητο για είναι εντάξει στα νέα του καθήκοντα. Ωστόσο μπορούμε να δούμε πως είναι εξοπλισμένο με τα ειδικά φώτα στην οροφή, αλλά και χαμηλά στη μάσκα. Στο εσωτερικό, η Nissan προσθέτει αγωνιστικά καθίσματα Recaro με κόκκινες ζώνες ασφαλείας που φέρουν το σήμα της NISMO.

Παράδοση στις 29 Μαΐου

Η Nissan εργάστηκε για το αυτοκίνητο με τη Nissan Motorsports & Customizing, ολοκληρώνοντας τις μετατροπές με ειδικά αυτοκόλλητα «Safety Car». Το όχημα θα εκτελεί μια λίστα καθηκόντων στην πίστα, όπως η ολοκλήρωση της επιθεώρησης πριν από τον αγώνα και η καθοδήγηση των αγωνιζόμενων όταν συμβαίνουν ατυχήματα. Η Nissan θα παραδώσει το αυτοκίνητο ασφαλείας στις 29 Μαΐου κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου της σεζόν 2022 στην πίστα Suzuka Circuit στην Ιαπωνία.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN