Αυτός είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στη Γη... με όπισθεν!

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στη Γη... με όπισθεν!

2.383 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

Ο Scot Burner κατάφερε να ολοκληρώσει ένα μίλι σε 75 δευτερόλεπτα κινούμενος με όπισθεν και σημείωσε νέο ρεκόρ Γκίνες.

Νέο ρεκόρ ταχύτητας με όπισθεν!

Νέο ρεκόρ Γκίνες με μια C7 Chevrolet Corvette πέτυχε ο Scot Burner αλλά σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς, δεν πέτυχε κάποιο ρεκόρ τελικής ταχύτητας. Το αντίθετο, ο Burner είναι πλέον ο οδηγός που έχει μπορέσει να ολοκληρώσει ταχύτερα από κάθε άλλο ένα μίλι… με την όπισθεν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Corvette ήταν χειροκίνητη και υπήρχε λόγος

Το ρεκόρ επετεύχθη στις 15 Ιουνίου του 2022 στο Bowling Green του Kentucky και συγκεκριμένα στην πίστα του μουσείου της Corvette. Η επιλογή της πίστας δεν ήταν τυχαία αφού, για να πάρει πιστοποίηση για την προσπάθειά του, έπρεπε το αυτοκίνητο να ελεγχθεί από κάποιον τρίτο και η διαδρομή να είναι επίπεδη.

Η Corvette που χρησιμοποιήθηκε ήταν πλήρως εργοστασιακή και εξοπλιζόταν με μηχανικό κιβώτιο γιατί φαίνεται πως σε αντίθεση με μια αυτόματη Corvette, αυτές που έχουν χειροκίνητη μετάδοση δεν έχουν συγκεκριμένο όριο ταχύτητας αλλά η ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν οριοθετείται από αποκλειστικά από τον κόφτη.

Τα κατάφερε σε 75,18 δευτερόλεπτα

Η Corvette της δοκιμής ολοκλήρωσε συνολικά τρεις προσπάθειες και ο καλύτερος χρόνος που σημείωσε ήταν 75,18 δευτερόλεπτα, με την μέση ταχύτητα να φτάνει συνεπώς τα 72χλμ./ώρα. Η μέγιστη ταχύτητα που έφτασε το αυτοκίνητο ήταν ωστόσο 85 χλμ./ώρα. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν πως ο Burner κατέρριψε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ κατά 20 δευτερόλεπτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto