Η ανοικτή έκδοση της BMW Σειρά 4 έρχεται για να αντικαταστήσει την ανοικτή έκδοση της Σειρά 3, αλλάζοντας την ονοματολογία της σε «4» ώστε να ενταχθεί και αυτή στη γκάμα των κουπέ και κάμπριο μοντέλων
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανοικτή έκδοση της BMW Σειρά 4 έρχεται για να αντικαταστήσει την ανοικτή έκδοση της Σειρά 3, αλλάζοντας την ονοματολογία της σε «4» ώστε να ενταχθεί και αυτή στη γκάμα των κουπέ και κάμπριο μοντέλων της μάρκας.

Δοκιμή: BMW 428i Cabrio Steptronic

25.612 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2014)

Η BMW ανοίγει την «4άρα», με τη νέα 428i Cabrio να παρέχει πολυτέλεια, άνεση και γρήγορες επιδόσεις, σε συνδυασμό με την ελευθερία που προσφέρει η ανοιγόμενη οροφή της.

Στα γρήγορα: 
• Με μεταλλική ανοιγόμενη οροφή που ανοίγει σε 20 δλ.
• 2λιτρος turbo με 245 ίππους
• Με το προαιρετικό 8άρι αυτόματο κιβώτιο
• Σε τιμή από 59.500 ευρώ χωρίς απόσυρση
+ Εμφάνιση, πολυτέλεια, άνεση-ποιότητα κύλισης, απόδοση κινητήρα και κιβωτίου
Τιμή αγοράς, πορτ-μπαγκάζ με την οροφή κλειστή
Η ανοικτή έκδοση της BMW Σειρά 4 έρχεται για να αντικαταστήσει την ανοικτή έκδοση της Σειρά 3, αλλάζοντας την ονοματολογία της σε «4» ώστε να ενταχθεί και αυτή στη γκάμα των κουπέ και κάμπριο μοντέλων της μάρκας. Χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας Σειρά 4 κάμπριο, αποτελεί η… επιμονή της BMW μεταλλική ανοιγόμενη οροφή, έναντι της τάσης για υφασμάτινες οροφές στην κατηγορία. Η οροφή αυτή ανοίγει σε τρία διαφορετικά τμήματα και, με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα, αποθηκεύεται στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ, απαιτώντας μόνο 20 δευτερόλεπτα. 
Κομψή και θελκτική
Είτε με την οροφή ανοικτή, είτε με την οροφή κλειστή, η νέα Σειρά 4 Cabrio είναι ένα από τα πιο όμορφα και παράλληλα κομψά κάμπριο μοντέλα της αγοράς. Οι γνωστές, θελκτικές γραμμές της Σειράς 4 Coupe, έρχονται εδώ για να συνδυαστούν σε ένα 2πορτο αμάξωμα με τρίτο πίσω όγκο με λιγότερο ύψος, ο οποίος προσδίδει εξαιρετικές αναλογίες όταν η οροφή είναι ανοικτή. Το εμπρόσθιο τμήμα από την πλευρά του φέρει τη γνώριμη μάσκα της «3άρας», με τα φωτιστικά να ακουμπούν πάνω στη χαρακτηριστική γρίλια της BMW. Από πλευράς διαστάσεων, η νέα BMW 428i Cabrio είναι μακρύτερη κατά 26 χλστ. σε σχέση με την 3άρα Cabrio (4.638 χλστ. μήκος), ενώ αντίστοιχα αυξημένο κατά 43 χλστ. είναι το μεταξόνιο των 2.810 μέτρων. Αρκετά βελτιωμένη είναι και η αεροδυναμική τέλος, με τη BMW να ανακοινώνει ότι ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί σημαντικά στο cd:0,29 (0,33 με την οροφή ανοικτή).
Ακριβό τίμημα
Στο τιμολογιακό κομμάτι, η νέα BMW 428i Cabrio κοστίζει 54.100 ευρώ με απόσυρση (56.900 ευρώ τιμή καταλόγου), μια τιμή που την καθιστά ενδιαφέρουσα σε ένα ολιγάριθμο κοινό. Το έξτρα κόστος για το αυτόματο κιβώτιο του αυτοκινήτου της δοκιμής μας είναι 2.600 ευρώ, ενώ σε κάθε περίπτωση ο εξοπλισμός είναι πλήρης.

Η οροφή αυτή ανοίγει σε τρία διαφορετικά τμήματα και, με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα, αποθηκεύεται στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ, απαιτώντας μόνο 20 δευτερόλεπτα.

Η οροφή αυτή ανοίγει σε τρία διαφορετικά τμήματα και, με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα, αποθηκεύεται στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ, απαιτώντας μόνο 20 δευτερόλεπτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto