• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μία BMW M5 Competition πρόσθεσε στο δυναμικό των περιπολικών της η αστυνομία της Αυστραλίας!

Το εν λόγω μοντέλο θα είναι μέρος των αστυνομικών αρχών της πολιτείας της Βικτώρια.

BMW M5 Competition εν ονόματι του νόμου

1.355 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/7/2019
 

Μία BMW M5 Competition πρόσθεσε στο δυναμικό των περιπολικών της η αστυνομία της Αυστραλίας!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις χωρών οι οποίες μεταξύ των περιπολικών που διαθέτουν οι αστυνομικές αρχές έχουν και κάποια πιο «καυτά» μοντέλα., όπως για παράδειγμα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που έχουν στο στόλο τους μια Porsche 918 Spyder. Έτσι η Αυστραλία η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει προχωρήσει στην απόκτηση ενός Audi RS4 Avant και μίας Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, έκανε δική της και μία BMW M5 Competition η οποία θα ενσωματωθεί στο στόλο των περιπολικών.
 
Το εν λόγω μοντέλο θα είναι μέρος των αστυνομικών αρχών της πολιτείας της Βικτώρια, η οποία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της ηπείρου και θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα του στόλου των περιπολικών. Βασικά αυτό θα συμβεί χάρη στην κορυφαία ταχύτητα των 305 χλμ./ώρα, αφού νωρίτερα έχει φτάσει τα 100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα.
 
Για την ιστορία να πούμε πως από τον V8 twin-turbo 4,4 λίτρων κινητήρα της BMW M5 Competition «πηγάζουν» 617 ίπποι και 750 Nm ροπής, όλοι και όλα βεβαίως λειτουργώντας εν ονόματι του νόμου.

Μετά από αυτή την προσθήκη, οι κάτοικοι της Αυστραλίας που σκέφτονταν να παρανομήσουν σίγουρα θα κάνουν δεύτερες σκέψεις. 

Tags: BMW