Στις στροφές η BMW X4 δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας αρωγούς το άμεσο κι επικοινωνιακό τιμόνι αλλά και το σύστημα 4κινησης xDrive, το οποίο μοιράζει αδιάκοπη τη ροπή, προσφέροντας

Στις στροφές η BMW X4 δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας αρωγούς το άμεσο κι επικοινωνιακό τιμόνι αλλά και το σύστημα 4κινησης xDrive, το οποίο μοιράζει αδιάκοπη τη ροπή, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή πρόσφυση.

Οδική συμπεριφορά: Εντυπωσιάζει στο δρόμο

28.102 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2014)

Η Χ4 τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά σε κάθε είδους διαδρομή κι ως άλλος Χουντίνι, κατορθώνει να εξαφανίσει τα 1.845 κιλά που κουβαλάει. Όπου κι αν αποφασίσει να κινηθεί ο τυχερός κάτοχος μιας Χ4 θα βγει ατσαλάκωτος και σίγουρα ικανοποιημένος. Στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο η ανάρτηση της Χ4 σε κάνει να νομίζεις ότι ταξιδεύεις σε μαγικό χαλί, μιας και φιλτράρει κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος, έχοντας την τάση να «διαβάζει» την άσφαλτο με τέτοιο τρόπο που θυμίζει κάποιο από τα σεντάν μοντέλα του βαυαρικού ομίλου, παρά τα αντίστοιχα SUV. Τα επίπεδα ηχομόνωσης είναι πολύ καλά, όσα απαγορευτικά χιλιόμετρα κι αν έχετε στο κοντέρ. Οι στροφές είναι ακόμα ένα πεδίο που η BMW X4 δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Το άμεσο κι επικοινωνιακό τιμόνι πληροφορεί συνεχώς για το που κοιτούν οι εμπρός τροχοί, ενώ το σύστημα 4κινησης xDrive, μοιράζει αδιάκοπη τη ροπή για την καλύτερη δυνατή πρόσφυση. Ο οδηγός το μόνο που έχει να κάνει είναι να χαράξει την τροχιά που θέλει να κινηθεί και η Χ4 απλά θα υπακούσει τις εντολές του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda