Η «kidney» γρίλια του παραπέμπει αμέσως στην γλώσσα σχεδίασης της BMW.

Tα πίσω φωτιστικά σώματα είναι απλής σχεδίασης.

Η καρότσα φαίνεται ταιριάζει με το υπόλοιπο αμάξωμα.

BMW σε Pick-up

5.821 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2017)

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια BMW σε Pick-up ως αντίπαλο δέος στην X-Class. Πώς σας φαίνεται η ιδέα;

Mε την Μercedes να μπαίνει δυναμικά στην αγορά των pick-up, η BMW σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει και αυτή τον ίδιο δρόμο, λανσάροντας ένα νέο pick-up για γίνει ο ανταγωνιστής της Χ-Class στην κατηγορία.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε μια ψηφιακή δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστή Taekang Lee για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο pick-up από την βαυαρική μάρκα. Η «kidney» γρίλια του παραπέμπει αμέσως στην γλώσσα σχεδίασης της BMW ενώ τα λεπτά φωτιστικά σώματα υιοθετούν σχεδιαστικά στοιχεία από τα τελευταία concepts της μάρκας. Ο πρόβολος στο σύνολο του χαρακτηρίζεται επιθετικός ενώ το μυώδες καπό δεν αφήνει περιθώρια για τις δυνατότητες του.
 
Στο πλαϊνό και πίσω μέρος δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να ξεχωρίζει. Η καρότσα φαίνεται ταιριάζει με το υπόλοιπο αμάξωμα του σχεδίου του Lee και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι απλής σχεδίασης.

Θα μπει η BMW στη νέα κατηγορία των premium pick-up;

AUTOFIT PASXA
OPEL