BRABUS Masterpiece: Μαφιόζικη Maybach με τιρκουάζ εσωτερικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BRABUS Masterpiece: Μαφιόζικη Maybach με τιρκουάζ εσωτερικό

2.527 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Η BRABUS ανέλαβε για πρώτη φορά να βελτιώσει μια Maybach S-Class και είναι αδιαμφισβήτητο ότι της κατάφερε να της δώσει την δική της ξεχωριστή πινελιά.

Έγινε καλύτερη ή μήπως χειρότερη;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η BRABUS παίρνει στα χέρια της μια S-Class, ωστόσο δεν είχαμε δει ποτέ τον οίκο να ασχολείται με μια Maybach. Το όνομα της νέας δημιουργίας της BRABUS είναι «600 Masterpiece» και βασίζεται στην έκδοση S580 4ΜΑΤΙC με το V8 μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέες ζάντες, διαχύτες και φουλ στο ανθρακόνημα

Η BRABUS προσέφερε στο αυτοκίνητο ένα διακριτικό bodykit που αποτελείται από πολλά ανθρακονημάτινα μέρη, για τα οποία η εταιρεία υπόσχεται πως διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, ο μπροστινός διαχύτης έχει δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα και προσφέρει καλύτερη ροή αέρα προς τα μπροστινά φρένα και το ψυγείο. Στο πίσω μέρος, βλέπουμε πως το υπερπολυτελές σεντάν εξοπλίζεται με νέο ανθρακονημάτινο διαχύτη και νέα εξάτμιση με διαφορετικού σχήματος απολήξεις. Τέλος, η Maybach S-Class της BRABUS φοράει νέες 22άρες ζάντες με σκούρο φινίρισμα τυλιγμένες με ελαστικά Pirelli P Zero διάστασης 265/35 μπροστά και 305/30 πίσω και έχει κατά 20 χιλιοστά πιο μικρή απόσταση από το έδαφος.

Ανέβηκε στα 600 άλογα η ισχύς

Όπως φανερώνει το όνομά του, το 600 Masterpiece τροφοδοτείται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει πλέον 600 άλογα και 800 Nm ροπής που του δίνει την δυνατότητα να πετυχαίνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center