Το όνομα της νέας της ναυαρχίδας αποκάλυψε επίσημα η Hyundai.

«Βάφτισε» τη ναυαρχίδα της η Hyundai

3.030 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2018)

Το όνομα της νέας της ναυαρχίδας αποκάλυψε επίσημα η Hyundai.

Και το όνομα αυτού… Palisade. Έτσι θα λέγεται το νέο SUV που θα κατασκευάσει η Hyundai, το οποίο θα έρθει με τρεις σειρές καθισμάτων. Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν υπάρξει πριν από λίγο διάστημα, οι κορεάτες επέλεξαν αυτό το όνομα εμπνευσμένοι από τα νησιά του Palisade στην Καλιφόρνια, αλλά και από το γνωστό βράχο στη βόρεια ακτή της λίμνης Superior.
 
Όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο SUV, θα αφορά την αγορά των ΗΠΑ και θα μπορεί να φιλοξενεί έως και 8 επιβάτες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα μοιράζεται την πλατφόρμα της με το εξίσου μεγάλο Kia Telluride, ενώ όπως υποστηρίζουν τα μέσα του εξωτερικού θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το μικρότερο Santa Fe.
Παρόλο το μεγάλο μέγεθος που θα έχει οι εκδόσεις με την κίνηση στους μπροστά τροχούς θα αποτελούν μέρος της  γκάμας, ενώ φυσικά θα υπάρχει και επιλογή τετρακίνησης. Οι φήμες γύρω από το κομμάτι των μηχανικών συνόλων αναφέρουν πως η Hyundai θα προσφέρει ένα V6 κινητήρα 3,3 λίτρων με 293 ίππους αλλά και μία υβριδική έκδοση που θα πάρει τον V6 3,5 λίτρων με συνολική απόδοση πάνω από τους 400 ίππους.
 
Το νέο Hyundai Palisade θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες στις 28 Νοεμβρίου 2018, ενώ στην αγορά των ΗΠΑ αναμένεται στο καλοκαίρι του 2019.

VW LEASEPRO
test center