Tο iMax N Drift Bus σε δράση.

Βαν της Hyundai μόνο για drift (+vid)

6.581 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Ένα πολύ ισχυρό βαν το οποίο φέρει το λογότυπο του τμήματος «Ν» της Hyundai, κατασκεύασε η κορεατική μάρκα προσφέροντας το κατάλληλο όχημα για drift. Γνωρίστε και δείτε σε δράση το iMax N Drift Bus.

  Πλέον είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με το τμήμα επιδόσεων N της Hyundai, το οποίο έχει βάλει το χέρι του στα «καυτά» i30 N και Veloster N. Ακόμα γνωρίζουμε και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, πως οι άνθρωποι του εν λόγω τμήματος συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην κατασκευή νέων ισχυρών μοντέλων, ωστόσο όπως αποδείχτηκε η κορεατική μάρκα επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη.
 
Αναφερόμαστε στο νέο ισχυρό βαν που κατασκεύασε, το οποίο ονόμασε  iMax N Drift Bus και φαίνεται πως θέλει να κλέψει τη δόξα των αντίστοιχων Ford Transit Supervan και Renault Espace F1, που έχουμε δει κατά το παρελθόν. Το Hyundai iMax N Drift Bus, παίρνει ισχύ από ένα twin-turbo 3,5 λίτρων V6 κινητήρα, ο οποίος είναι ρυθμισμένος να προσφέρει 408 ίππους. Όλη η δύναμη μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου και όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο το βαν έχει μετατραπεί στο κατάλληλο όχημα για drift.
 
Σημαντική συνδρομή στη δημιουργία αυτού του ισχυρού βαν, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ επιβάτες στο εσωτερικό του, έχει η αυστραλιανή ομάδα skunkworks, η οποία μεταξύ άλλων εγκατέστησε ένα εξατομικευμένο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος, ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες και ισχυρά φρένα που «κρύβονται» πίσω από τις 19άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Τέλος πριν δείτε το βίντεο αξίζει αν σημειωθεί πως η Hyundai αναφέρει ότι το iMax N Drift Bus έχει τέλεια κατανομή βάρους 50:50, όμως μόνο με την προϋπόθεση ότι και οι οκτώ θέσεις των επιβατών θα είναι κατειλημμένες.
 
Θα δούμε περισσότερα από το ευχάριστο βαν της Hyundai το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Sydney Motorsport Park στην Αυστραλία, όπου το iMax N Drift Bus θα διαγωνιστεί στο World Time Attack Challenge σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.
 
Πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί, ο νικητής οδηγά, ενώ οι υπόλοιποι επτά απολαμβάνουν τη βόλτα στην πίστα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.  
 

Toyota
moto