Το Audi Q8 πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της ΑΒΤ Sportsline.

Από την πρώτη ματιά είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με ένα βελτιωμένο μοντέλο, καθώς το εξωτερικό να έχει αποκτήσει μια πιο σπορ και περισσότερο δυναμική εικόνα.

Tο εσωτερικό έρχεται με νέα χαρακτηριστικά όλα ενισχυμένα από ίνες άνθρακα.

Το ανθρακονημάτινο πλαίσιο των καθισμάτων.

Βελτιωμένο Audi Q8 από την ΑΒΤ

2.337 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2019)

Το Audi Q8 πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της ΑΒΤ Sportsline και όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι αναβαθμίστηκε, λαμβάνοντας μεταξύ άλλων περισσότερη ισχύ αλλά και ανθρακονημάτινα καθίσματα.

Από την πρώτη ματιά είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με ένα βελτιωμένο μοντέλο, καθώς το εξωτερικό να έχει αποκτήσει μια πιο σπορ και περισσότερο δυναμική εικόνα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, που έχουν πάρει θέση σε ζευγάρια στις άκρες του πίσω μέρους, αλλά όχι μόνο.
 
Στον πρόβολο η ABT έχει εγκαταστήσει έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που βοηθά με τη σειρά του την καλύτερη ροή του αέρα μέσω των περισσότερων εισόδων που ενσωματώνονται. Καινούργια είναι και η γρίλια, που με τη σειρά της λαμβάνει το μαύρο φινίρισμα που βρίσκουμε στα δύο άκρα του γερμανικού SUV.
 
Περνώντας στο κομμάτι της ισχύς ο 3λίτρος TDI κινητήρας έχει βελτιωθεί για να προσφέρει 330 ίππους και 650 Nm ροπής, ωστόσο στο μέλλον αναμένεται να φτάσουν και άλλα βελτιωτικά πακέτα ισχύος.
 
Τέλος, το εσωτερικό έρχεται με νέα χαρακτηριστικά όλα ενισχυμένα από ίνες άνθρακα. Σε αυτά μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται το πλαίσιο των καθισμάτων και ένας νέος επιλογέας ταχυτήτων.

Toyota
test center