Μία νέα σειρά αεροδυναμικών βελτιώσεων για τις BMW M2, M3 και M4 κυκλοφόρησε η βελτιωτική εταιρεία Sterckenn.

Βελτιώσεις για τις BMW M2, M3 και M4

2.028 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Μία νέα σειρά αεροδυναμικών βελτιώσεων για τις BMW M2, M3 και M4 κυκλοφόρησε η βελτιωτική εταιρεία Sterckenn, προσφέροντας έτσι στα μοντέλα μια νέα εμφάνιση.

Όλα τα νέα εξαρτήματα φαίνεται να έχουν παραχθεί από ίνες άνθρακα, ενώ γίνεται λόγος πως ταιριάζουν πάνω στα υπάρχοντα πλαίσια του αμαξώματος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να βγουν σε περίπτωση ανάγκης.
 
Για τη BMW M2, η Sterckenn έχει αναπτύξει ένα σύνολο εμπρόσθιων εισόδων αέρα, τις οποίες συνοδεύει ένα σπόιλερ, χωρίς μάλιστα να έχουν καμία επίδραση στη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, όντας σχεδιασμένα να συμπληρώσουν τα υπάρχοντα εξαρτήματα M Performance.
Για τις BMW M3 και BMW M4 το πακέτο είναι μεγαλύτερο, και περιλαμβάνει, μπροστινό σπόιλερ, νέες εισόδους αέρα, οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη και σπόιλερ, τα οποία σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν και στην BMW M4 GTS.
 
Η εταιρεία αναφέρει πως όλα τα μέρη είναι κατασκευασμένα χρησιμοποιώντας pre-preg ανθρακονήματα με τη διαδικασία σχεδιασμού να μιμείται τη διαδικασία των κατασκευαστών, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης και λογισμικό CAD και CAS.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως μέσα στα επόμενα έργα της  Sterckenn είναι ένα βελτιωτικό πακέτο και για την BMW M5 που θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Mercedes
moto