Βελτίωση για το νέο Lexus NX δια χειρός Modellista
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βελτίωση για το νέο Lexus NX δια χειρός Modellista

2.379 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Η TRD Modellista, εταιρεία που ανήκει στην Toyota, παρουσίασε ένα κιτ αισθητικής βελτίωσης για το ανανεωμένο Lexus NX.

Χρώμιο και αλουμινένιες ζάντες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα μέρη του πακέτου περιλαμβάνουν επιπρόσθετα μέρη στους προφυλακτήρες που ομορφαίνουν το σύνολο. Οι οπτικές αλλαγές συνεχίζουν με χρωμιωμένη επένδυση γύρω από το πίσω παράθυρο καθώς και αλουμινένιες ζάντες 20 ιντσών. Από εκεί και έπειτα, περιμετρικά του αμαξώματος η TRD Modellista προσθέτει spoilers και πλαϊνά μαρσπιέ που, πέρα από το macho στιλ που δίνουν στο μεσαίο SUV, βοηθούν και στο σκέλος της αεροδυναμικής.
 

Από 1.980 ευρω το πακέτο

Οι τιμές για την ιαπωνική τουλάχιστον αγορά είναι αρκετά προσιτές, αφού ξεκινάνε από 1.980 ευρώ, χωρίς όμως τις ζάντες. Υπάρχει βέβαια για τους ενδιαφερόμενους και η επιλογή να αγοράσουν ξεχωριστά κομμάτια του κιτ, διαμορφώνοντας όπως εκείνοι θέλουν το βελτιωτικό κιτ.
 

Ένα διαφορετικό Lexus NX

Το ήδη ανανεωμένο μοντέλο της Lexus ξεχωρίζει του προκατόχου του με βασικές διαφορές όπως τα φωτιστικά εμπρόσθια σώματα τα οποία ενώθηκαν με τα LED φώτα ημέρας. Επιπλέον ξανασχεδιάστηκαν τα πίσω φώτα δημιουργώντας μια ενιαία LED μπάρα κάνοντας το πίσω μέρος να φαίνεται πιο σπορ. Με την βοήθεια της Modellista, η διαφοροποίηση με το προηγούμενο μοντέλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Η αγορά τέτοιων κιτ σε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα είναι για εσάς πεταμένα λεφτά ή σας αρέσει; Πιστεύετε ότι έχει ξεπεραστεί πια αυτή η μόδα με τις βελτιώσεις σε κάθε τομέα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center