Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

To smart έχει δύο χρώματα, pearl άσπρο και πράσινο.

Tο σύνολο των πλαστικών που κάποτε βρίσκονταν στο εσωτερικό του smart έχουν αντικατασταθεί με δέρμα Alcantara και ανθρακόνημα.

Tο smart έχει δύο χρώματα, pearl άσπρο και πράσινο.

Tο σύνολο των πλαστικών που κάποτε βρίσκονταν στο εσωτερικό του smart έχουν αντικατασταθεί με δέρμα Alcantara και ανθρακόνημα.

Βελτίωση σε Brabus smart

6.198 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/6/2017

Ο βελτιωτικός οίκος Vilner προσπάθησε να βελτιώσει ένα Brabus smart; Tα κατάφερε;

 
Όταν επιχειρεί η Vilner να βελτιώσει ένα αυτοκίνητο, πάντα συνηθίζει να κάνει κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο. ¶λλες φορές τα δημιουργήματα της είναι εκκεντρικά και άλλες φορές πανέμορφα. Αυτή τη φορά, το αντικείμενο πάνω στο οποίο δημιούργησε η εταιρία είναι ένα smart ForTwo Cabriolet, όχι κάποιο εργοστασιακό αλλά ένα που έχει λάβει την «περιποίηση» της Βrabus.

Όπως αναφέρει η Vilner, το σύνολο των πλαστικών που κάποτε βρίσκονταν στο εσωτερικό του smart έχουν αντικατασταθεί με δέρμα Alcantara και ανθρακόνημα. Η οροφή του εσωτερικού καλύπτεται  δέρμα άσπρο που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο χρώμα των υλικών και του φινιρίσματος της καμπίνας. Σε συνδυασμό με το μαύρο και άσπρο χρώμα υπάρχουν πολύ έντονες οι λαχανί πράσινες λεπτομέρειες σε πολλά μέρη της καμπίνας όπως στα καθίσματα, στον επιλογέα ταχυτήτων, στην κονσόλα και στον πίνακα οργάνων.
 
Όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, το smart έχει δύο χρώματα, pearl άσπρο και πράσινο το οποίο βρίσκεται τόσο στο αμάξωμα και την γρίλια όσο και στους τροχούς.

Η Vilner σημειώνει ότι παρά το μικρό μέγεθος του smart, το project αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα εγχείρηματα της εταιρίας λόγω της μεγάλης προσπάθειας της σε κάθε λεπτομέρεια και τομέα του αυτοκινήτου.