Tο Nissan Qashqai 1,2 DIG-T είναι ένα από τα πιο οικονομικά σε κατανάλωση μικρομεσαία 
βενζινοκίνητα crossover της αγοράς.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Nissan Qashqai 1,2 DIG-T είναι ένα από τα πιο οικονομικά σε κατανάλωση μικρομεσαία βενζινοκίνητα crossover της αγοράς.

Nissan Qashqai 1,2 DIG-T 115 PS: Μικρός το δέμας για ένα μεγάλο όνομα

44.832 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2015)

To downsizing των σύγχρονων βενζινοκινητήρων δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε οικογενειακά μοντέλα της κατηγορίας των crossover, να επωφεληθούν από την παρουσία τους, κερδίζοντας σε κατανάλωση, χωρίς να χάσουν σε απόδοση. Τρανταχτό παράδειγμα το Best-Seller Nissan Qashqai με τον 1,2 turbo άμεσου ψεκασμού κινητήρα DIG-T, ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και 190 Nm ροπής στις 2.000 σ.α.λ. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, με τη χαμηλά αποδιδόμενη ροπή να εξασφαλίζει το απαραίτητο τράβηγμα. Ιδιαίτερα πολιτισμένη είναι και η λειτουργία του συνόλου, ενώ το 6τάχυτο κιβώτιο με το οποίο συνεργάζεται, διακρίνεται για την πολύ καλή αίσθηση που προσφέρει.


Οικονομία που συμφέρει
Στο
Nissan Qashqai ο 1,2 DIG-T βενζινοκινητήρας παρέχει καλή απόδοση και αντίστοιχα καλές επιδόσεις. Ωστόσο, μεγάλο πλεονέκτημα του συνόλου αποτελεί η πολύ καλή οικονομία κίνησης που προσφέρει, αφού με μέση κατανάλωση μόνο 5,6 λτ./100 χλμ., το Qashqai 1,2 DIG-T είναι ένα από τα πιο οικονομικά βενζινοκίνητα μικρομεσαία crossover. Στο ίδιο πεδίο της οικονομίας έρχονται και οι χαμηλοί ρύποι (129 γρ./χλμ.) που εξασφαλίζουν αντίστοιχα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας (142 ευρώ το χρόνο), ενώ και ο μικρός κυβισμός του κινητήρα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να «αποφύγει» τα χαράτσια της εφορίας (π.χ. τεκμήριο).

Το Nissan Micra 1,2 συνδυάζει την οικονομία με την απόδοση στη μικρή κατηγορία. 
Είναι και το πρώτο σε πωλήσεις βενζινοκίνητο μοντέλο της αγοράς.

Το Nissan Micra 1,2 συνδυάζει την οικονομία με την απόδοση στη μικρή κατηγορία. Είναι και το πρώτο σε πωλήσεις βενζινοκίνητο μοντέλο της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto