Με ένα άρτιο τεχνολογικό προφίλ, συγκινησιακή σχεδίαση και έναν fun to drive χαρακτήρα, η Giulietta, έχει όλα τα φόντα για να μείνει στην ιστορία.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με ένα άρτιο τεχνολογικό προφίλ, συγκινησιακή σχεδίαση και έναν fun to drive χαρακτήρα, η Giulietta, έχει όλα τα φόντα για να μείνει στην ιστορία.

5 Μοντέλα που γράφουν ιστορία

28.271 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που έχουν καταφέρει να γράψουν το δικό τους μύθο και να μείνουν στην ιστορία. Φυσικά όχι τυχαία, αφού διαχρονικά δίνουν σε κάθε γενιά κάτι φρέσκο. Από την άλλη, έρχονται τα καινούρια που αφήνουν ξεκάθαρα το στίγμα τους και φιλοδοξούν κι αυτά να περάσουν στο πάνθεον της αυτοκίνησης.

Η φράση «ένα όνομα – μία ιστορία» δεν έχει βγει τυχαία από τον λαό. Και μάλιστα, όταν συνοδεύει έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι αυτός έχει πολλές εμπειρίες να σου διηγηθεί και πως όλοι -εχθροί και φίλοι- τον αναγνωρίζουν για τα «κατορθώματά» του. 
Στην προκειμένη περίπτωση, τώρα, δεν θα αναφερθούμε σε άτομα, αλλά σε αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία με τις τεχνολογικές καινοτομίες τους, την εμφάνιση, την οδική συμπεριφορά κ.λπ.. Από την πρώτη τους, μάλιστα γενιά όταν παρουσιάστηκαν μέχρι και σήμερα, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και έχουν καταφέρει να μείνουν «ψηλά» στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. 
Πάρτε για παράδειγμα την Toyota Corolla, η οποία μετά από 11 γενιές και 40 χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της λέξης Toyota και στο άκουσμά της προκαλεί συνειρμικές σκέψεις με έννοιες όπως αξιοπιστία, οικονομία, άνεση και δυναμισμός, ή το SEAT Ibiza το οποίο μετά από 30 χρόνια από την στιγμή που παρουσιάστηκε αποτελεί ένα σημαντικό πρωταγωνιστή στην κατηγορία των μικρών. Από την άλλη, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείψουμε το Ford Focus, που εδώ και τρεις γενιές άλλαξε για πάντα την εικόνα της Ford ή την Alfa Romeo Giulietta που το όνομά της είναι συνώνυμο του ιταλικού design στον κόσμο της αυτοκίνησης. 
Βέβαια, στο σημείο αυτό οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, πως δίπλα σε αυτά τα μοντέλα που από γενιά σε γενιά γράφουν ιστορία, υπάρχουν και κάποια φρέσκα τα οποία από την ώρα που παρουσιάστηκαν δείχνουν πως θα γίνουν future classic. Όπως για παράδειγμα η Mercedes CLA, η οποία φέρει στο DNA της, ενός αιώνα τεχνολογικές καινοτομίες του γερμανικού οίκου, αλλά τον πάει κι ένα βήμα παρακάτω αφού απαγκιστρώνει το «αστέρι» από τον συντηρητισμό και το συνδέει με τη μοντέρνα σχεδίαση και τα θέλω του νεανικού κοινού.

Το Focus είναι το μοναδικό 1.000αρι μικρομεσαίο μοντέλο της Ford, το οποίο προσφέρει δύναμη και οικονομία.

Το Focus είναι το μοναδικό 1.000αρι μικρομεσαίο μοντέλο της Ford, το οποίο προσφέρει δύναμη και οικονομία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center