Opel Grandland X: Η ναυαρχίδα των SUV της Opel
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Grandland X: Η ναυαρχίδα των SUV της Opel

26.278 Επισκέψεις στο άρθρο

Quick info

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Μικρομεσαίο SUV από 1.200 κυβικά
- Στάνταρ με την υπηρεσία «προσωπικού σύμβουλου» OnStar
- Μεγάλοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές 
- Με 5 προγράμματα οδήγησης


Το νέο Grandland Χ αποτελεί τη ναυαρχίδα της Opel στα SUV. Χαρακτηρίζεται για τη μοντέρνα εμφάνιση του, η οποία ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της γερμανικής εταιρείας όπως και την ευρυχωρία στο εσωτερικό. Στο κομμάτι των κινητήριων συνόλων έρχεται με ένα κινητήρα βενζίνης 1,2 λτ. 130 ίππων και ένα 1,6 diesel με 120 άλογα.

Περνώντας στο εσωτερικό, τώρα, αυτό επίσης ακολουθεί το σχεδιαστικό μοτίβο των νέων μοντέλων της Opel, με οριζόντια σχεδίαση στο ταμπλό και τη μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment να δεσπόζει στο κέντρο του. Από πλευράς χώρων, το μεταξόνιο των 2.675 χλστ., σε συνδυασμό με τις μετρήσεις μας, δείχνουν πως 5 ενήλικες θα μετακινηθούν χωρίς παραχωρήσεις. Τέλος ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 514 λτ., η οποία μπορεί να φτάσει και τα 1.652 λτ. με τα καθίσματα διπλωμένα.

Τέλος, κάτω από το καπό του, διαθέσιμοι είναι δύο κινητήρες: Ο πρώτος είναι ένας 1.200άρης turbo βενζινοκινητήρας με 130 άλογα και 230 Nm ροπής και ο άλλος ένας 1,6 λτ. turbodiesel με 120 ίππoυς και 300 Νm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται είτε με το 6τάχυτο μηχανικό είτε με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw