Best Car 2019: Η τελική φάση!

37.447 Επισκέψεις στο άρθρο

Το AutoΤρίτη διοργανώνει και φέτος τον διαγωνισμό «Best Car» με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και να κερδίσει ένα από τα 4 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα για 6 μήνες.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε τον Οκτώβριο και στην ψηφοφορία συμμετείχαν 38 συνολικά μοντέλα, τα οποία ήρθαν στην ελληνική αγορά το 2018 ή παρουσιάστηκαν στο εξωτερικό μέσα στην χρονιά.
 
Η δεύτερη και τελική φάση ξεκινάει σήμερα 9 Νοεμβρίου, στην οποία έχουν περάσει σύμφωνα με την ψηφοφορία περισσοτέρων από 60.000 εκλεκτόρων από τις προηγούμενες χρονιές τα 15 από τα 38 μοντέλα. Οι ίδιοι εκλέκτορες, μάλιστα, στην πρώτη φάση ψήφισαν και τα 4 αυτοκίνητα που θα δοθούν ως δώρα στους νικητές.
 
Σήμερα, ο διαγωνισμός περνάει στην τελική φάση, στην οποία όλοι έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο της χρονιάς και να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα τέσσερα μοναδικά δώρα για 6 μήνες: 
  • 1 Audi A1
  • 1 Ford Focus
  • 1 Kia Ceed
  • 1 Mercedes A-Class
Οι συμμετέχοντες στο Best Car 2019 μπορούν να ψηφίσουν στην επόμενη σελίδα μόνο 1 από τα 15 μοντέλα της τελικής φάσης του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο που επιθυμούν.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto