Best Car 2020: Οι 4 υπερτυχεροί νικητές!

4.667 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Βρέθηκαν οι 4 υπερτυχεροί του Best Car 2020 που κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο για 1 χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Δείτε τι είπαν, αλλά και πως αντέδρασαν όταν έμαθαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης...

Με φόντο τα φετινά βραβεία του Best Car 2020 περισσότεροι από 50 τυχεροί αναγνώστες κέρδισαν πλούσια δώρα! Τέσσερις εξ αυτών, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα 1 Ford Puma, 1 Opel Corsa, 1 Peugeot 208 και 1 Renault Clio για έναν ολόκληρο χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Μετά τη μεγάλη βραδιά της κλήρωσης διασταυρώσαμε τα στοιχεία, επικοινωνήσαμε με τους νικητές που ενθουσιάστηκαν από τα μεγάλα δώρα και σας παρουσιάζουμε τις αντιδράσεις τους...

Ford Puma για 1 χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Μάρκος Τόφαλος
«Ευχαριστώ πολύ το AutoΤρίτη για τον φοβερό διαγωνισμό και για το πιο τέλειο δώρο, ειδικά σε αυτή την περίοδο που το χρειαζόμουν πάρα πολύ. Σας διαβάζω πολλά χρόνια καθώς έχετε πολύ καλές και έγκυρες κριτικές και πληροφορίες στον χώρο του αυτοκινήτου. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο και εύχομαι να ξανά κάνετε και άλλους τέτοιου είδους διαγωνισμούς.»


Opel Corsa για 1 χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Βασίλης Μανωλιός
«Oπως σας είπα και στο τηλέφωνο δεν το πιστεύω ακόμα ότι είμαι ο νικητής του διαγωνισμού! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς, το autotriti.gr και όλους όσους εργάζονται για την καθημερινή ενημέρωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εγώ ο νικητής!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα χαχαχα!! Σας ευχαριστωωωωω πααααρα πολύ αλήθειααααα!»


Peugeot 208
για 1 χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Κωνσταντίνος Μπαλαντινάκης
«Θα ηθελα να ευχαριστησω το AutoΤρίτη και τους συνεργατες του, για την χαρα που μου δωσατε να εχω για εναν ολοκληρο χρονο το Peugeot 208 μεσα απο τον διαγωνισμο του Best Car 2020.»


Renault Clio για 1 χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα: Μανόλης Αλεξανδράκης
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μου φαίνετε σαν ψέμα. Είναι το αυτοκίνητο που ήθελα πάντα...»

PEIRAIOS LEASING
NISSAN