2 φωτογραφίες »

Best Car 2021: Ψήφισε & κέρδισε 2 αυτοκίνητα!

41.612 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2020)

Το AutoΤρίτη διοργανώνει και φέτος τον διαγωνισμό «Best Car» με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και να κερδίσει ένα από τα 2 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα για έξι μήνες.

Στις 26 Οκτωβρίου ξεκίνησε η ψηφοφορία του Best Car 2021, της διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός στο χώρο της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.
 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες αναγνώστες του AutoΤρίτη. Δύο από αυτούς φέτος θα κερδίσουν από ένα αυτοκίνητο για έξι μήνες! Είστε έτοιμοι;
 
O διαγωνισμός περνάει στην τελική φάση, στην οποία όλοι έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο της χρονιάς και να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα δύο σούπερ αυτοκίνητα, δικά τους για 6 ολόκληρους μήνες και ξεχνούν ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα:
  • 1 νέο Ford Kuga
  • 1 νέο Peugeot e-208
Οι συμμετέχοντες στο Best Car 2021 μπορούν να ψηφίσουν στην επόμενη σελίδα μόνο 1 από τα 18 συμβατικά και 1 από τα 26 ηλεκτρικά μοντέλα του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο που επιθυμούν!

Ξέρετε ότι...

  • Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas HertzAVINFalken Hellas).
  • To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021
  • Σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας, υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες, τον θεσµό!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw