Best Car 2023 - Το Καλύτερο ηλεκτρικό σε κατανάλωση στην πόλη:  Hyundai Kona
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Best Car 2023 - Το Καλύτερο ηλεκτρικό σε κατανάλωση στην πόλη: Hyundai Kona

213.009 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2023)

Η ηλεκτροκίνηση έχει εισέλθει με γρήγορους ρυθμούς στα τεκταινόμενα και της ελληνικής αγοράς. Νέα μοντέλα λανσάρονται συνεχώς και το Test Center του AutoΤρίτη έχει δημιουργήσει μια μεγάλη δεξαμενή δεδομένων από τις μετρήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων. Φυσικά η αυτονομία είναι το πρώτο που απασχολεί έναν υποψήφιο αγοραστή, η οποία εξαρτάται από τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε συνάρτηση με την κατανάλωση.


Το Hyundai Kona Electric με μία πλήρη φόρτιση βγάζει παραπάνω από 500 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη.

Το Hyundai Kona Electric με μία πλήρη φόρτιση βγάζει παραπάνω από 500 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αν ακόμα υπάρχουν ενστάσεις για την πρακτικότητά τους στο ταξίδι, λόγω του περιορισμένου δικτύου φόρτισης, δεν ισχύει το ίδιο και για την πόλη, εκεί που τα ηλεκτρικά μάλιστα έχουν χαμηλότερη κατανάλωση.  Ποιο είναι όμως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει σύμφωνα με τις μετρήσεις του AutoΤρίτη την χαμηλότερη κατανάλωση μέσα στην πόλη;

Το πιο οικονομικό ηλεκτρικό μέσα στην πόλη

Το Hyundai Kona είναι το Best Electric Car σε κατανάλωση μέσα στην πόλη, καθώς χρειάζεται μόλις 12,1 kWh ανά 100 χλμ., ενώ με μία φόρτιση βγάζει παραπάνω από 500 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη.
Το ηλεκτρικό Kona εφοδιάζεται με κινητήρα μόνιμου μαγνήτη που αποδίδει 204 ίππους, αντλώντας την ενέργεια που χρειάζεται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 64 kWh. Σχετικά με τη μπαταρία, η φόρτισή της, έως και το 80% της χωρητικότητάς της διαρκεί περίπου 47 λεπτά με τη χρήση ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος (DC) 100 kW. Με τον ενσωματωμένο φορτιστή των 11 kW, η φόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) διαρκεί έως 6 ώρες και 50 λεπτά για πλήρη φόρτιση (10%-100%).
 
Διαβάστε εδώ με 1 κλικ όλα τα άρθρα για τo Hyundai Kona, βρείτε τιμές, εξοπλισμό και τις τελευταίες ειδήσεις για το μικρό SUV της Hyundai στην Ελλάδα.
 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
skoda