Best Car 2023: Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Best Car 2023: Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς

212.831 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2023)

Best Car 2023. Tα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς! Ο θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, 30 χρόνια από το autotriti! Φέτος, τα όργανα μέτρησης του AutoΤρίτη Test Center «μίλησαν», αφού μέτρησαν-αξιολόγησαν όλα τα καινούργια μοντέλα της αγοράς & παρουσιάζουν τα Καλύτερα Αυτοκίνητα σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Best Car 2023: Σύμφωνα με τις μετρήσεις του ΑutoΤρίτη

Tα καλύτερα συμβατικά, υβριδικά & ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της χρονιάς, με βάση όλα όσα ψάχνει ο αγοραστής τους που ρωτάει:
Πόσο καλό είναι;
Είναι οικονομικό, είναι ευρύχωρο, είναι γρήγορο, είναι ασφαλές;
Πόσο καίει; Αξίζει τα λεφτά του;

Με βάση λοιπόν αυτά τα κριτήρια, που καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των πολλών, απαντάμε. Ποιο είναι το καλύτερο σε κατανάλωση; Σε επιδόσεις; Σε χώρους για επιβάτες; Σε επιτάχυνση; Σε ασφαλές προσπέρασμα; Σε χώρο αποσκευών και στις υπόλοιπες μετρήσεις και καινοτόμες δοκιμασίες που ΜΟΝΟ το AutoΤρίτη Test Center πραγματοποιεί στην ελληνική αγορά;

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις στις οποίες το AutoΤρίτη απαντάει αντικειμενικά και αξιόπιστα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που διεξάγει το Autotriti Test Center (το εξειδικευμένο Τμήμα Μετρήσεων και Δοκιμών του). Γιατί κάθε μοντέλο που περνάει το γκαράζ του AutoΤρίτη υποβάλλεται σε ένα εξαντλητικό σετ μετρήσεων και δοκιμών (δείτε εδώ όλα τα μοντέλα),  που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Μετρήσεις οι οποίες γίνονται με τυποποιημένες διαδικασίες και όργανα (διαβάστε εδώ πώς γίνονται), και που αποκαλύπτουν με νούμερα και δεδομένα τις αδυναμίες ή τα δυνατά σημεία ενός αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto