Best Car 2023 - Το καλύτερο B-SUV στο Elk Test: Ford Puma
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Best Car 2023 - Το καλύτερο B-SUV στο Elk Test: Ford Puma

212.995 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2023)

Elk Test ή αλλιώς Τεστ Αποφυγής Κινδύνου. Μία δοκιμασία που εξετάζει την ενεργητική ασφάλεια ενός αυτοκινήτου και αποκαλύπτει πολλά για την οδική συμπεριφορά του (δείτε αναλυτικά εδώ τη δοκιμασία). Μάλιστα, το AutoΤρίτη είναι το μοναδικό Μέσο Αυτοκινήτου στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη μέτρηση και ένα από τα ελάχιστα σε όλη τη Ευρώπη, γεγονός που επιβεβαιώνει τη πληρότητα και εγκυρότητα του Test Center που διαθέτει. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν έχουν υποβληθεί στην εν λόγω δοκιμασία (βρείτε εδώ τα αποτελέσματα ανά κατηγορία) όμως παρακάτω θα επικεντρωθούμε στην κατηγορία με την μεγαλύτερη δυναμική στην ελληνική αγορά, τα B-SUV. Με τι ταχύτητα και πως απέφυγε το Ford Puma τον… Τάρανδο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

SUV που στρίβει σαν GTi

To Ford Puma κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία του Elk Test με 77 χλμ./ώρα και μάλιστα όχι μία, αλλά πολλές συνεχόμενες φορές και μάλιστα όχι σε μία έκδοση κινητήρα αλλά περισσότερες (π.χ. και στην έκδοση ST των 200 ίππων, αλλά και στην ST-Line με τον 1.000άρη κινητήρα των 125 ίππων), πράγμα που φανερώνει τον οδηγοκεντρικό – fun to drive προσανατολισμό τον οποίο «βραβεύουμε». Το τιμόνι του είναι το καλύτερο στην κατηγορία και παρέχει άριστη πληροφόρηση στον οδηγό, ενώ η ανάρτηση είναι ρυθμισμένη εξαιρετικά και δίνει την αίσθηση ότι δουλεύει λόγω μηχανολογικής εξέλιξης και όχι με την αρωγή των ηλεκτρονικών, στοιχείο που κερδίζει τον σβέλτο οδηγό. Όμως δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, αλλά και ασφάλειας, καθώς τα 77 χλμ./ώρα ορίζουν τον πήχη στην κατηγορία. Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πως το Ford Puma ST-Line τα κατάφερε σε κάθε προσπάθεια.

   
Διαβάστε εδώ με 1 κλικ όλα τα άρθρα για τo Ford Puma, βρείτε τιμές, εξοπλισμό και τις τελευταίες ειδήσεις για το μικρομεσαίο SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw