Οι δυο πιλότοι της Mercedes-Benz.

Οι δυο πιλότοι της Mercedes-Benz.

Bottas: Είπε πολλά…και τα μάζεψε όπως-όπως

2.936 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2017)

Καυστικές δηλώσεις εξαπέλυσε ο Φινλανδός Valtteri Bottas εναντίον του Lewis Hamilton, υποστηρίζοντας πως στοχεύει μόνο στη πρωτιά και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ο «δεύτερος» της ομάδας.

Ο Valtteri Bottas βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προσαρμογής στην ομάδα της Mercedes-Benz, αλλά ξεκαθαρίζει πως σκοπεύει να εδραιώσει τη θέση του και να κοιτάξει στα «μάτια» τη 1η θέση. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως ο στόχος του θα είναι πάντα η πρωτιά και ότι ο Nico Rosberg απέδειξε σε όλους πως ο Lewis Hamilton δεν είναι ανίκητος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, αργότερα ο Bottas περιόρισε τις καυστικές δηλώσεις του αναγνωρίζοντας ότι έχει να μάθει πολλά πράγματα ακόμη και εκφράζοντας τον σεβασμό του στα επιτεύγματα του Βρετανού πιλότου της Mercedes.
Για την ακρίβεια, παραδέχτηκε ότι ο Βρετανός πιλότος κατέχει 3 τίτλους στη καριέρα του ενώ εκείνος δεν έχει σημειώσει ποτέ μια νίκη. Παράλληλα τόνισε πως αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται και πως θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Να αναφέρουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας του Hamilton είχε χαρακτηρίσει το γιο του «δολοφόνο καριέρων» άλλων πιλότων της Formula 1, οι οποίοι ατυχία να τρέχουν στην ίδια ομάδα με τον Βρετανό.
Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, να δούμε φέτος παρόμοιες κόντρες με αυτές που εξελίχθηκαν πέρυσι ανάμεσα στον Hamilton και τον Rosberg.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto