7 φωτογραφίες »

Βρήκαν άθικτα μοντέλα του `90

5.471 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Ολοκαίνουρια αυτοκίνητα της δεκαετίας του `90 βρέθηκαν αφημένα στην τύχη τους μέσα σε εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι της Kaskote Calcos, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, όταν είδαν μπροστά τους δεκάδες άθικτα μοντέλα της Alfa Romeo, της Fiat και της Peugeot από την δεκαετία του `90 να είναι εγκαταλελειμμένα σε μια αντιπροσωπεία στο Mπουένος Αιρες της Αργεντινής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας επενδυτής αγόρασε κάποιες εγκαταστάσεις στην πρωτεύουσα της Αργεντινής και, ενώ τις εξερευνούσε, κατάλαβε πως η αντιπροσωπεία που δραστηριοποιούταν τρία χρόνια πριν στο σημείο, έχει ακόμα μέσα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα Alfa Romeo, Fiat και Peugeot.

O ιδιοκτήτης δεν ήξερε τι να τα κάνει και αυτό κάλεσε την εταιρεία Kaskote Calcos για να αναλάβει την πώλησή τους. Οι άνθρωποι της εταιρείας έπλυναν τα αυτοκίνητα και τους έκαναν ένα γερό service, δημοσιεύοντας κάποιες πρώτες φωτογραφίες στις οποίες μπορούμε να διακρίνουμε μοντέλα όπως τα Fiat Tipo και Uno ενώ υπάρχει μια Alfa Romeo 33 Sport Wagon και ένα Peugeot 405.

Tιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επειδή λέγεται πως τα αυτοκίνητα δεν έχουν «πάνω» τους τα απαραίτητα έγγραφα, σύντομα πάντως αναμένεται ο σκόπελος αυτός να ξεπεραστεί.
 

NEO TRAFIC
moto