Η Bugatti ανακοίνωσε πως ανακαλεί 47 αντίτυπα της νέας Chiron των 1.500 ίππων, από τα οποία τα 12 βρίσκονται στις Η.Π.Α.

Αν από τον έλεγχο προκύψει πρόβλημα, η φίρμα θα αντικαταστήσει ολόκληρο το μηχανισμό του καθίσματος.

Φαίνεται πως το απόλυτο hypercar των ημερών μας έχει ελαττωματικές συγκολλήσεις στα άγκιστρα του μηχανισμού ανάκλησης των καθισμάτων του.

Bugatti ανακαλεί Chiron

3.228 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί αυτοί που αναγκαζόμαστε συχνά πυκνά να επιστρέψουμε τα αυτοκίνητά μας για να διορθωθούν κατασκευαστικά λάθη. Καμιά φορά μπορεί να έχεις ακόμα και μία Chiron και να σου πει η Bugatti να περάσεις μια βόλτα από το συνεργείο…

Η Bugatti ανακοίνωσε πως ανακαλεί 47 αντίτυπα της νέας Chiron των 1.500 ίππων, από τα οποία τα 12 βρίσκονται στις Η.Π.Α. Η εταιρεία ενημέρωσε τον αρμόδιο αμερικάνικο φορέα National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) για το πρόβλημα.
 
Ποιο είναι αυτό; Φαίνεται πως το απόλυτο hypercar των ημερών μας έχει ελαττωματικές συγκολλήσεις στα άγκιστρα του μηχανισμού ανάκλησης των καθισμάτων του.
   
Η γαλλική boutique εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει όλους τους θιγόμενους πελάτες της και έχει κανονίσει να μεταφέρει κάθε Chiron με φορτηγό στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία της Bugatti. Αν από τον έλεγχο προκύψει πρόβλημα, η φίρμα θα αντικαταστήσει ολόκληρο το μηχανισμό του καθίσματος.
 
Αν και οι παραδόσεις της Chiron έχουν αρχίσει εδώ και κάμποσο καιρό, το αυτοκίνητο έχει ακόμα πολύ δρόμο. Εντωμεταξύ, η Bugatti αναμένεται κάποια στιγμή εντός του επόμενου έτους, να απαντήσει στο ρεκόρ ταχύτητας που έκανε πρόσφατα το Koenigsegg Agera RS.

peugeot
skoda