Αυτό είναι το πρώτο προωθητικό σκίτσο της Mercedes C-Class Cabriolet, η οποία θα κάνει ντεμπούτο την 1η Μαρτίου στη Γενεύη, με το εμπορικό λανσάρισμα να πραγματοποιείται μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό είναι το πρώτο προωθητικό σκίτσο της Mercedes C-Class Cabriolet, η οποία θα κάνει ντεμπούτο την 1η Μαρτίου στη Γενεύη, με το εμπορικό λανσάρισμα να πραγματοποιείται μέσα στο καλοκαίρι.

C-Class Cabrio το καλοκαίρι

3.181 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2016)

Σε λίγες ημέρες, στην έκθεση της Γενεύης, θα δούμε την πρώτη στην ιστορία ανοικτή εκδοχή της C-Class, ενώ μέσα στο καλοκαίρι τα πρώτα αυτοκίνητα θα κάνουν τις «ξεσκέπαστες» βόλτες τους.

Το ραντεβού κλείστηκε και για να επισημοποιηθεί έχουμε για πρώτη φορά ένα προωθητικό σκίτσο της C-Class Cabriolet, της πρώτης ανοικτής C-Class της ιστορίας. Θα την δούμε την 1η Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης, με το εμπορικό της λανσάρισμα να έχει προγραμματιστεί για το προσεχές καλοκαίρι. Στην ώρα του, δηλαδή…Όπως αναμενόταν, θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρεις επιστρώσεις και πως θα ανοιγοκλείνει εν κινήσει (ως τα 40 χλμ./ώρα ) σε περίπου 15 δλ. Επίσης, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το «κανονικό» αυτοκίνητο θα είναι λίγο πιο «προσγειωμένο» σχεδιαστικά από το προωθητικό σκίτσο.Σύμφωνα με τα πρότυπα της Mercedes, η C-Class Cabriolet θα εξοπλίζεται με το σύστημα θέρμανσης του λαιμού των επιβατών, AIRSCARF. Το παρόν θα δώσει και το σύστημα εκτροπής του αέρα AIRCAP. Το εσωτερικό θα προέρχεται από την Coupe έκδοση, με την προσθήκη φυσικά των διακοπτών για τον ηλεκτρικό χειρισμό της κουκούλας.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΑπό την C-Class Coupe θα προέρχονται και οι κινητήρες της Cabriolet έκδοσης, ενώ αργότερα θα υπάρξει η προσθήκη στη γκάμα της Mercedes-AMG C43 Cabriolet, η οποία θα φέρει έναν 3λιτρο biturbo V6 κινητήρα, απόδοσης 362 ίππων και 520 Nm ροπής, ο οποίος της επιτρέπει να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 περίπου δλ. Είναι 4κίνητη (4MATIC) και διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC.Το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2017, στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί η Mercedes-AMG C63 Cabriolet, η οποία θα φέρει το 4λιτρο biturbo V8 μοτέρ. Στην έκδοση «S», αποδίδει 503 ίππους και 700 Nm και χαρίζει στο μοντέλο μια επίδοση στο 0-100 χλμ./ώρα της τάξης των τεσσάρων δευτερολέπτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center