• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Citroen C4 Cactus επένδυσε στο ξεχωριστό και δείχνει να κέρδισε το αισθητικό στοίχημα, με τα πλαστικά «air bumps» στο πλάι

Το Renault Captur διακρίνεται για το καμπυλόγραμμο αμάξωμα και τη διχρωμία του

Σχεδίαση: Ξεχωριστή Crossover εμφάνιση

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Η σχεδίαση και των δυο αυτοκινήτων που αντιπαραθέτουμε κρίνεται στο σύνολό της ενδιαφέρουσα με το καθένα να έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και στυλ.

Το Citroen C4 Cactus (4.157 χλστ.) επένδυσε στο ξεχωριστό και δείχνει να κέρδισε το αισθητικό στοίχημα. Αυτά που κάνουν τη διαφορά, εκτός από τα στενόμακρα LED, τις ιδιαίτερες ράγες οροφής και τους «πρησμένους» προφυλακτήρες είναι τα πλαστικά «air bumps» στο πλάι, που έχουν μέσα τους παγιδευμένο αέρα και υπόσχονται προστασία από τις μικρογρατζουνιές.

Από την άλλη το το Renault Captur (4.122 χλστ.) βασίζεται στην πλατφόρμα CMF, την οποία μοιράζεται με το Nissan Juke και διακρίνεται για το καμπυλόγραμμο αμάξωμα, με τη διχρωμία και το χρώμιο στο κατώτερο μέρος του προφυλακτήρα και στα πλαϊνά, να του προσδίδουν έξτρα στυλ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ