• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μεγάλο ντουλαπάκι συνοδηγού (11 λτ.), οι επενδύσεις καθισμάτων με φερμουάρ, που αφαιρούνται για να πλένονται και το συρόμενο πίσω κάθισμα υπερτονίζουν τον πρακτικό χαρακτήρα του Captur.

To Cactus έχει ικανοποιητικό χώρο αποσκευών για την κατηγορία του (358 λτ.), με τα περισσότερα μικρά Crossover να κυμαίνονται στα 350 λτ.

Χώροι: Ξεχωρίζει το Captur

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Το Renault Captur εκμεταλλεύεται στο έπακρο το μεγάλο του μεταξόνιο για να προσφέρει τον καλύτερο χώρο για τα γόνατα των πίσω και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (377-455 λτ.). Στοιχεία όπως το μεγάλο ντουλαπάκι συνοδηγού (11 λτ.), οι επενδύσεις καθισμάτων με φερμουάρ, που αφαιρούνται για να πλένονται και το συρόμενο πίσω κάθισμα υπερτονίζουν τον πρακτικό του χαρακτήρα.

Απεναντίας το Citroen C4 Cactus δείχνει να υστερεί συγκριτικά στο χώρο για τα γόνατα και κυρίως τα κεφάλια των πίσω, συνολικά όμως δεν το λες και στριμόχωρο. Επιπλέον, έχει ικανοποιητικό χώρο αποσκευών για την κατηγορία του (358 λτ.), με τα περισσότερα μικρά Crossover να κυμαίνονται στα 350 λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3