• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η καμπίνα του C4 Cactus αποτελεί τον ορισμό του less is more, χωρίς να υπάρχει κλασικός πίνακας οργάνων, παρά δύο ψηφιακές οθόνες.

Μοντέρνο και ευχάριστο είναι και το εσωτερικό του Captur με το ψηφιακό ταχύμετρο και το αναλογικό στροφόμετρο του πίνακα οργάνων

Εσωτερικό: Λιτά και μοντέρνα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Η καμπίνα του C4 Cactus αποτελεί τον ορισμό του less is more, χωρίς να υπάρχει κλασικός πίνακας οργάνων, παρά δύο ψηφιακές οθόνες: Μία πίσω από το τιμόνι (χωρίς στροφόμετρο) και μία στην κεντρική κονσόλα (7 ιντσών αφής για τον χειρισμό του infotainment και του A/C). Το φινίρισμα θα το θέλαμε καλύτερο, ενώ υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες (π.χ. οι πόρτες δεν έχουν κλασική εσωτερική χειρολαβή, η πλάτη του πίσω καθίσματος είναι μονοκόμματη και τα πίσω παράθυρα ανοίγουν με μεντεσέ), αλλά τουλάχιστον υπάρχει καλή συναρμογή στα σκληρά πλαστικά. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι έχει τη χαμηλότερη θέση οδήγησης στην κατηγορία.

Εντελώς διαφορετική εμφανίζεται η θέση οδήγησης του Captur, η οποία είναι τοποθετημένη ψηλά. Μοντέρνο και ευχάριστο είναι και το εσωτερικό του Captur με το ψηφιακό ταχύμετρο και το αναλογικό στροφόμετρο του πίνακα οργάνων. Στο κομμάτι της ποιότητας τα πλαστικά είναι και εδώ σκληρά στην αφή, ενώ η συναρμογή και το φινίρισμα θα μπορούσαν να πείθουν περισσότερο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3