• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Renault Captur ισορροπεί μεταξύ άνεσης και δυναμικών χαρακτηριστικών οδήγησης. Έχει και τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Με τη βοήθεια του χαμηλού βάρους, το C4 Cactus «στρίβει» αποτελεσματικά, κρατάει καλά και δεν εμφανίζει περίεργες αντιδράσεις.

Στο δρόμο: Ίδια κατηγορία, άπειρες διαφορές

Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2016

Το C4 Cactus δίνει προτεραιότητα στην άνεση, αν και οι μεγάλες εγκάρσιες κακοτεχνίες δεν απομονώνονται εντελώς. Με τη βοήθεια του χαμηλού βάρους, το Cactus «στρίβει» αποτελεσματικά, κρατάει καλά και δεν εμφανίζει περίεργες αντιδράσεις, τη στιγμή που η αποτελεσματικότητα των φρένων είναι κορυφαία για την κατηγορία. Την όποια διάθεση του οδηγού για γρήγορους ρυθμούς κίνησης πάντως θα αποτρέψει τόσο το πλαδαρό τιμόνι, όσο και ο χαλαρός επιλογέας του κιβωτίου.

Το Renault Captur έχει τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος ανάμεσα στα μοντέλα της δοκιμής και προσφέρει την πιο πανοραμική θέση οδήγησης. Στο δρόμο δείχνει καλοζυγισμένο και αν το πιέσεις θα στρίψει ουδέτερα και με αντιδράσεις που δεν επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Το πίσω μέρος δύσκολα θα γλιστρήσει και σε γενικές γραμμές σε εμπνέει να εμπιστευτείς το καλό πλαίσιο και να οδηγήσεις σβέλτα και με ασφάλεια, αν και το τιμόνι είναι ελαφρύ, αλλά ακριβές, ενώ υπάρχει και λειτουργία Eco για οικονομική οδήγηση. Πολύ καλά τα καταφέρνει τέλος το μοντέλο της Renault και στο πεδίο της άνεσης, παρότι στον αυτοκινητόδρομο ο θόρυβος που φτάνει στα αυτιά των επιβατών είναι αυξημένος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • pan

    Εγώ φίλοι μου πριν το Cactus είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο 200+ hp με φούλ εξοπλισμό (δερμάτινα ,Ηλιοροφές ,πιτσιλιστήρες φώτων auto-parking κτλπ!!!Το C4 Cactus στην έκδοση Feel που έχω τώρα δεν έχει ούτε τα μισά!!!Σας πληροφορώ ότι και το άλλο που τα είχε, τα περισσότερα ήταν άχρηστα και χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα!!!Το C4 Cactus είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο πολύ άνετο , ξεκούραστο , εντελώς ξεχωριστό που χαίρεσαι να το οδηγείς !!!!Δεν είναι τέλειο αλλά είναι επαρκέστατο για μια μέση ελληνική οικογένεια σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες!!!Βγάζει άνετα με το 45αρι ρεζερβουάρ του 930 χλμ και αν είναι κανείς είναι λίγο ποιο προσεκτικός μπορεί και 1000 χλμ!!!Με λίγα λόγια ξεχνάς το βενζινάδικο!!!!Και εγώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για την αγορά του αλλά σύντομα άλλαξα εντελώς άποψη !!!Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός!!!

      6
  • Stratos

    Εκπλησσομαι απο την CITROEN που θεωρω μια πρωτοποριακη αυτοκινητοβιομηχανια να κατασκευαζει ενα αναχρονιστικο αυτοκινητο.

      3