CUPRA Leon VZ Cup: Νέα έκδοση με 19άρες ζάντες & μοναδικά καλούδια
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

CUPRA Leon VZ Cup: Νέα έκδοση με 19άρες ζάντες & μοναδικά καλούδια

9.217 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Η CUPRA παρουσίασε μια νέα έκδοση VZ Cup για το Leon τόσο για την hatchback όσο και για την Sportstourer έκδοση που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τον TSI όσο και με το Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Με πανέμορφές 19άρες ζάντες το CUPRA Leon VZ Cup

Μια νέα έκδοση για το Leon με όνομα «VZ Cup» λανσάρει η CUPRA στην αγορά της Γερμανίας. Η νέα αυτή επιλογή μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και με τα Plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα είτε πρόκειται για το hatchback είτε για το wagon (Sportstourer).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι 19άρες ζάντες κλέβουν την παράσταση

Σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις, η VZ Cup ξεχωρίζει καθώς περιλαμβάνει 19άρες Exclusive ΙΙ ζάντες, μοναδικές πλαϊνές ποδιές, και ανθρακονημάτινο σπόιλερ στο πίσω μέρος, ενώ φυσικά συνεχίζει να εξοπλίζεται με το γνωστό επιθετικό bodykit του μοντέλου.

Με νέα bucket καθίσματα και ειδική επένδυση από δέρμα

Το highlight στο εσωτερικό είναι τα καινούρια bucket καθίσματα που είναι επενδυμένα από μαύρο ή μπλε δέρμα, ενώ επίσης υπάρχει ένας επιλογέας για τα προγράμματα οδήγησης του αυτοκινήτου πάνω στο τιμόνι και επένδυση από δέρμα πάνω στο ταμπλό. Η VZ Cup ουσιαστικά τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζεται με μια οθόνη αφής 10 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center