Cayenne λασπώνεται (+vid)

Cayenne λασπώνεται (+vid)

4.700 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2016)

Δείτε τις εξαιρετικές ικανότητες που διαθέτει η Porsche Cayenne Turbo σε εκτός δρόμου συνθήκες σε ένα video γεμάτο λάσπες και χώμα.

Η Porsche Cayenne λανσαρίστηκε το 2002 και αναμφίβολα αποτέλεσε ένα όχημα-ορόσημο για την κατηγορία των SUV, αφού είχε την ευκολία χειρισμού ενός σεντάν, σχεδίαση με πολλές καμπύλες και τον όγκο ενός 4Χ4.
Οι fans της φίρμας τότε, η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιάστηκαν με αυτή την κίνηση, ωστόσο ιστορικά η Cayenne, αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη. Βέβαια το αγοραστικό κοινό που την προτίμησε δεν ήταν αυτό που επιδιδόταν σε off-road εξορμήσεις, με αποτέλεσμα αρκετοί να έχουν λησμονήσει τις ικανότητες που έχει το γερμανικό SUV στο χώμα. 
Να υπενθυμίσουμε πως η Cayenne Turbo εφοδιάζεται με ένα V8 κινητήρα 4,5 λτ. που αποδίδει 456 ίππους και 620 Nm ροπής και χρειάζεται 5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 265 χλμ./ώρα. Παράλληλα για την κίνησή της σε εκτός δρόμου διαδρομές διαθέτει διαφορικό με ικανότητα κλειδώματος, υποπολλαπλασιασμό σχέσεων και αερανάρτηση με την ικανότητα να σηκώνεται μέχρι 30 εκ. 
Δείτε τις ικανότητές της στο παρακάτω video:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN