• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  VfM: Ταξικές και χωροταξικές διαφορές

  51.912 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/8/2019

  Εξετάζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά, το πιο φθηνό αυτοκίνητο είναι το Citroen Berlingo στη βασική έκδοση Live με τον 1,2 λτ. PureTech κινητήρα των 110 ίππων. Σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο σε χώρους, ενώ παράλληλα ικανοποιεί και από το επίπεδο εξοπλισμού του αλλά και από τον επαρκέστατο κινητήρα του.

  Το Opel Astra στην έκδοση Sports Tourer κοστίζει από 19.300 ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση Selection και σε συνδυασμό με τον 1.000άρη κινητήρα βενζίνης των 105 ίππων. Μια πρόταση πολύ δελεαστική αν αναλογιστούμε το καλό επίπεδο εξοπλισμού, την ποιότητα της κατασκευής, την ευρυχωρία που προσφέρει και τον ικανό και οικονομικό του κινητήρα. 

  Το πιο ακριβό και φυσικά το πιο premium είναι το Peugeot 3008 το οποίο στη βασική έκδοση Αccess κοστίζει από 25.300 ευρώ (με έκπτωση). Αυτή η έκδοση έχει πλουσιότερο εξοπλισμό από τις βασικές των άλλων δύο μοντέλων (με ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη αφής infotainment κλπ) και διατίθεται και με ισχυρότερο κινητήρα 1,2 λτ. (PureTech) με 130 ίππους. 

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ