• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο συνδυασμός ανάρτησης-τιμονιού στο 2008 επιτρέπει στον οδηγό να ακολουθήσει πιο δυναμικούς ρυθμούς σε δρόμο με στροφές.

Με το C3 Aircross κάθε μετακίνηση καθίσταται ευχάριστη μέσω της άνεσης και της ευκολίας στη χρήση που επιδεικνύει.

H πιο σφιχτή ανάρτηση του Captur χαρίζει άνεση στις μεταφορές και πολύ καλή ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο.

Οδική συμπεριφορά: Πιο δυναμικό το Peugeot 2008

70.703 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2018

Παρά τα πολύ καλά επιμέρους οδηγικά στοιχεία των Captur και C3 Aircross, το 2008 συνολικά ανταποκρίνεται περισσότερο και καλύτερα στις ανάγκες του σβέλτου οδηγού. Η λειτουργία της ανάρτησης είναι πολύ καλή, με τις ανωμαλίες του δρόμου να απορροφούνται υποδειγματικά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το ακριβές τιμόνι, το 2008 επιτρέπει στον οδηγό να ακολουθήσει πιο δυναμικούς ρυθμούς, σε δρόμο με στροφές. Αυτό που ίσως προβληματίσει λίγο είναι η θέση οδήγησης, για άτομα ψηλού αναστήματος.

Πολύ καλή λειτουργία ανάρτησης διαθέτει και το C3 Aircross, το οποίο είναι εστιασμένο στην άνεση. Έτσι κάθε μετακίνηση καθίσταται αρχικά ευχάριστη μέσω της άνεσης και της ευκολίας στη χρήση που επιδεικνύει, ενώ ακόμα και σε υπερβολές, το αμάξωμα παραμένει πεισματικά ουδέτερο και σταθερό, παρά τις σχετικά αυξημένες κλίσεις που εμφανίζει.

Η ουδετερότητα χαρακτηρίζει και το Captur στο δρόμο, το οποίο με την ελαφρώς πιο σφιχτή ανάρτηση δε θα προβληματίσει σε οριακές συνθήκες. Παράλληλα, θα ξεπεράσει με ευκολία τις ανωμαλίες του δρόμου, χωρίς να μεταφέρει κλονισμούς στην καμπίνα, χαρίζοντας άνεση στις μεταφορές και πολύ καλή ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ